Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Θέλει νίκη και θέαμα

Οι βάσεις έχουν μπει… Απόψε (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6) ο Ολυμπιακός καλείται να σφραγίσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, νικώντας τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι παίκτες του θέλουν να ικανοποιήσουν τους περίπου 25.000 οπαδούς που θα βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την απόδοσή τους. Συνάντηση είχαν χθες το πρωί ο Μαρκ Γκονζάλες και ο πρόεδρος της Μπέτις.

Οι βάσεις έχουν μπει… Απόψε (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6) ο Ολυμπιακός καλείται να σφραγίσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, νικώντας τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι παίκτες του θέλουν να ικανοποιήσουν τους περίπου 25.000 οπαδούς που θα βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την απόδοσή τους.

Ο Γεωργιανός τεχνικός δεν προτίθεται να αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με το πρώτο ματς, ωστόσο ο Μαρέσκα αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο σημερινό παιχνίδι. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Νικοπολίδης και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Μπράβο. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Λεντέσμα και ο Ντουντού, έχοντας στα πλάγια τον Ζαϊρί (ή Γκαλέτι, δεξιά) και τον Λεονάρντο (αριστερά).

Πίσω από τον προωθημένο Μήτρογλου (ή Ντιόγο) θα είναι ο Μαρέσκα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Ντομί, Όσκαρ και Σοϊλέδης. Εκτός έμειναν οι Κόβατς, Γκαλίτσιος, Νικλητσιώτης, Τοροσίδης, Ντάρμπισαϊρ, Στολτίδης και Παναγόπουλος.

Έτσι θα αγωνιστούν οι Σλοβάκοι

Στο απέναντι στρατόπεδο, την ενδεκάδα της Σλόβαν Μπρατισλάβας (σε σύστημα 4-4-1-1) αναμένεται να αποτελέσουν οι Μπίτσικ (τερματοφύλακας), Σαλάτα (δεξί μπακ), Βαλάχοβιτς, Ντοσούντλ (κεντρικοί αμυντικοί), Σιμάο (αριστερό μπακ), Μπόζιτς, Κόζακ (αμυντικοί χαφ), Γκαούτσο (δεξί χαφ), Σλόβακ (αριστερό χαφ) Χάλεναρ (επιθετικός μέσος) και Μάσαρικ (επιθετικός). Στην αποστολή των Σλοβάκων μετέχουν, επίσης, Στεπανόφσκι, Σιλβέστρ, Ιβάνα, Όμπζερα και Τσέρνακ.

Ο διαιτητής του ματς

Ο Αυστριακός Κόνραντ Πλάουτς είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ηταν διαιτητής σε «μαύρες» βραδιές (το 7-0 από τη Γιουβέντους, το 4-0 από τη Νιούκαστλ), αλλά κάπως ξόρκισε την κατάρα στο προπέρσινο 0-0 με την Τσέλσι. Βοηθοί του, οι συμπατριώτες του Ρόλαντ Χέιμι και Αντρέας Χέις και 4ος ο Λουίς Χόφμαν.

Τα είπαν Γκονζάλες-Λοπέρα

Συνάντηση είχαν χθες το πρωί ο Μαρκ Γκονζάλες και Μανουέλ Ρουίθ ντε Λοπέρα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Το Φως». Ο Χιλιανός μέσος και ο πρόεδρος της Μπέτις συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα, με τον τελευταίο να εμφανίζεται διαλλακτικός. Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Λοπέρα συζητά το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας του 25χρονου παίκτη με τον Ολυμπιακό, κάτι που δεν έκανε τις προηγούμενες μέρες.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της Ισπανικής ομάδας δεν φαίνεται πως παραχωρεί τον παίκτη με λιγότερα από 6 εκατ. ευρώ. Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν να μάθουν την Παρασκευή τον αντίπαλο που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στα πλέι οφ του Champions League, ώστε να τεθεί επί τάπητος το θέμα της απόκτηση του Γκονζάλες.

* Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Αυγούστου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, θα υπάρξει ανάκληση της απόφασης γα την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και μείωσή του, ώστε να ψηφιστούν τα οικονομικά ανοίγματα που υπάρχουν.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x