Μπάμπης Χριστόγλου

Ωρα για γκολ και θέαμα

SportDay

Για την πρόκριση δεν το συζητάμε. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη περάσει μετά το 2-0 στην Μπρατισλάβα. Δεν υπήρχε και αμφιβολία. Αλίμονο αν δεν πέρναγε ο Θρύλος αυτή τη μέτρια ομάδα. Αυτό που περιμένουμε σήμερα είναι να δούμε καλή μπάλα. Αυτό που λέμε γκολ και θέαμα.

Είναι μια καλή ευκαιρία για ποδόσφαιρο αξιώσεων. Να δούμε τον Ολυμπιακό να ξεσπάει και να παίρνει πάνω του. Να ανέβει ψυχολογικά και να δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στη δύσκολη συνέχεια. Πλέον κάθε παιχνίδι είναι επίσημο και δεν χωράνε λάθη.

Σήμερα, όμως, δεν υπάρχει πίεση. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δίνει περιθώρια για άνεση στο παιχνίδι. Καλό θα ήταν να βλέπαμε τον Ολυμπιακό σε πλήρη σύνθεση, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας. Περιμένουμε τον Μήτρογλου να συνεχίσει το σερί του και τον Ντιόγο να «ξεμπουκώσει» και να θυμίσει σε όλους μας την αξία του. Περιμένω να δω τον Γκαλέτι να οργώνει από τα δεξιά και τον Μαρέσκα να παίρνει κι άλλο χρόνο προσαρμογής ώστε να πάρει πιο γρήγορα τον ρόλο του ηγέτη στη μεσαία γραμμή.

Για μεταγραφές μη ρωτάτε. Υπομονή. Δεν έμεινε και τίποτα άλλο. Ο αριστερός χαφ, δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα έρθει. Το αν έχει αργήσει ή όχι είναι άλλη ιστορία. Καλό θα ήταν να έρθει και άλλος ένας επιθετικός, μα δεν διακρίνω τέτοια διάθεση. Αναγκαστικά θα συμβιβαστούμε με αυτή την εικόνα. Ο,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Τώρα όσο κι αν γκρινιάζουμε και να ζητάει ο κόσμος το κάτι παραπάνω δεν έχει σημασία. Το αν το ρόστερ είναι μικρό, αρκούντως ποιοτικό και επαρκές για διακρίσεις σε όλες τις διοργανώσεις είναι κάτι που θα το διαπιστώσουμε μέσα στη χρονιά. Προς το παρόν καθόμαστε και βλέπουμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x