Γενικά

Σαμαράς: «Δεν είμαι ήρωας» (video)

«Έκανα απλώς τη δουλειά μου…». Τάδε έφη Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος δεν πετά στα σύννεφα παρά το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και το οποίο χάρισε στη Σέλτικ τη νίκη-πρόκριση με 2-0 επί της Ντιναμό στη Μόσχα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. «Δεν είμαι ήρωας. Είμαι πάντα έτοιμος όποτε με χρειαστεί η ομάδα μου», τόνισε ο «Sam».

«Έκανα απλώς τη δουλειά μου…». Τάδε έφη Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος δεν πετά στα σύννεφα παρά το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και το οποίο χάρισε στη Σέλτικ τη νίκη-πρόκριση με 2-0 επί της Ντιναμό στη Μόσχα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Ήταν απλώς ένα γκολ. Ένα γκολ που βοήθησε την ομάδα μου να προκριθεί. Τίποτα το ιδιαίτερο. Όταν είσαι επιθετικός είναι δουλειά σου να σκοράρεις. Είτε σκοράρεις απέναντι στη Ρέιντζερς, είτε απέναντι στη Χάμιλτον, είναι το ίδιο. Σίγουρα το τέρμα που πέτυχα μπορεί να σημαίνει πολλά χρήματα για το σύλλογο, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό. Αυτό είναι… μπίζνες και εγώ είμαι ποδοσφαιριστής. Ειλικρινά, δεν θεωρώ τον εαυτό μου ήρωα», δήλωσε ο ‘Έλληνας φορ, που πέρασε στο γήπεδο ως αλλαγή στο 79ο λεπτό και δικαίωσε τον προπονητή του, Τόνι Μόουμπρεϊ.

«Έπαιξα πολλά παιχνίδια την περασμένη σεζόν και ήμουν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας. Στο χέρι του προπονητή είναι ποιος θα αγωνίζεται. Εγώ είμαι στη διάθεση του προπονητή και της ομάδας. Δεν θα τα παρατήσω ποτέ, γιατί ξέρω τις δυνατότητές μου. Όποτε με χρειαστεί, θα είμαι έτοιμος», πρόσθεσε ο «Sam», που αποθεώνεται από τον Τύπο της Σκωτίας για το πανέμορφο και πολύ κρίσιμο γκολ που σημείωσε.

Απολαύστε το:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x