Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Υπογράφει ο Λεονάρντο

Θέμα ωρών είναι η αίσια-κατά τα φαινόμενα-κατάληξη στο σίριαλ Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ο μάνατζέρ του Γιάννης Καινούργιος και ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης θα περάσουν πιθανότατα το απόγευμα από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Κοντά και στον Σιμπονίσο Γκάξα για τη θέση του δεξιού μπακ η «Ένωση».

Θέμα ωρών είναι η αίσια-κατά τα φαινόμενα-κατάληξη στο σίριαλ Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ο μάνατζέρ του Γιάννης Καινούργιος και ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης θα περάσουν πιθανότατα το απόγευμα από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Οι διαπραγματεύσεις βγήκαν χθες από τον… πάγο των τελευταίων ημερών και στα ταμεία του συλλόγου της Βοιωτίας θα μπουν περίπου 800.000 ευρώ. Ο 24χρονος άσος θα υπογράψει-εκτός απροόπτου-τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σε ό,τι αφορά στον Σιμπονίσο Γκάξα, υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μαμελόντι Σαντάουνς και εκφράζεται αισιοδοξία για την απόκτηση του Νοτιοαφρικανού μπακ. Ο 24χρονος άσος κοστολογείται κοντά στις 700.000 ευρώ από την ομάδα του και αναζητείται φόρμουλα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Η περίπτωση του Αραούχο εγκαταλείπεται (καθώς ο 28χρονος Αργεντινός θα παραμείνει στην Ουρακάν), ενώ στα υπόψη παραμένουν οι Πάμπλο Χέρες και Σερτζίνιο Γκριν. Πρόκειται όμως για εναλλακτικές λύσεις, αφού ο Γκάξα είναι η πρώτη επιλογή του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τη θέση και όλα δείχνουν πως θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Συνεχίζονται οι επαφές με Ανόβερο

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Ανόβερο για την πώληση του Ράφικ Τζεμπούρ συνεχίζονται. Ο γερμανικός σύλλογος δείχνει διάθεση να αυξήσει την προσφορά του στα 2 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβάνοντας και ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης. Η πλευρά της «Ένωσης» παρουσιάζεται αρνητική σε μία τέτοια πρόταση και αξιώνει ένα μεγαλύτερο ποσό για να παραχωρήσει έναν παίκτη της αξίας του Γαλλοαλγερινού φορ δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των υποχρεώσεών της.

Αμφίβολος ο Καφές για την πρεμιέρα

Με θλάση στον αριστερό δικέφαλο την οποία αποκόμισε στο 22ο λεπτό του φιλικού κόντρα στον Πανιώνιο, αποχώρησε από το γήπεδο Παντελής Καφές και η συμμετοχή του στο πρώτο ματς του UEFA Europa League (20/8), αλλά και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (23 ή 30 Αυγούστου) καθίσταται αμφίβολη. Ο έμπειρος μέσος, από τους κορυφαίους στην προετοιμασία της ΑΕΚ, θα υποβληθεί σε εξετάσεις μέχρι την Παρασκευή για να φανεί η ακριβής σοβαρότητα της κατάστασής του και ο χρόνος απουσίας του. Εκτιμάται πως στην καλύτερη περίπτωση θα μείνει εκτός μάχης για δύο εβδομάδες.

Οι τραυματισμοί των Χουανφράν (διάταση στους προσαγωγούς), Τζεμπούρ (ενόχληση στο δεξί γόνατο) και Μαϊστόροβιτς (αιμάτωμα στη γάμπα) δεν εμπνέουν ανησυχία, ενώ παρόντες στο φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς το Σάββατο αναμένεται να είναι οι Σκόκο και Μπλάνκο.

* Ο Περπαρίμ Χετεμάι κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών της Φινλανδίας για το φιλικό της ερχόμενης Τετάρτης απέναντι στη Σουηδία. Έτσι θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ενώ αμφότεροι, όπως και ο Τζεμπούρ που έχει κληθεί στην εθνική Αλγερίας, θα λείψουν από το φιλικό της 12ης Αυγούστου απέναντι στη Μαγιόρκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x