Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Happy END!

Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ της μεταγραφής του Λεονάρντο στην ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρέθηκε την Πέμπτη στα γραφεία της «Ένωσης» και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. «Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας.

Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ της μεταγραφής του Λεονάρντο στην ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρέθηκε την Πέμπτη στα γραφεία της «Ένωσης» και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. Οι απολαβές του συνολικά θα ξεπεράσουν το 1εκατ. ευρώ (κλιμακωτά κάθε χρόνο). Από τη μεριά του ο Λεβαδειακός θα βάλει στα ταμεία του 800.000 ευρώ, σε δόσεις.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Leonardo Rodrigues Pereira, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών», αναφέρει η ανακοίνωση του "δικεφάλου".

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ. Ήθελα πάρα πολύ να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας τον κ.Θανόπουλο και τον αντιπρόεδρο τον κ.Αθηνή, για την εμπιστοσύνη τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Μπάγεβιτς που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Όπως ο κόσμος της ΑΕΚ, έτσι κι εγώ είχα πολύ άγχος για να γίνει αυτή η μεταγραφή. Φυσικά τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος και σίγουρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο, ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να έχουμε την ΑΕΚ πάντα ψηλά. Γιατί εκεί πρέπει να είναι», είπε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας και πρόσθεσε:

«Κάποιες φορές φοβήθηκα ότι δεν θα γίνει αυτή η μεταγραφή. Ήθελα πάρα πολύ να παίξω στην ΑΕΚ και όταν διάβαζα αυτά που έγραφαν οι εφημερίδες φοβήθηκα πολύ. Ευτυχώς τελείωσαν όλα όπως ήθελα και θέλω να δείξω ποιος είμαι μέσα στο γήπεδο, με γκολ και νίκες. Με τη βοήθεια βέβαια, που θα έχω από τους νέους μου συμπαίκτες», ενώ καταλήγοντας είπε: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για το σίριαλ που εξελίχθηκε τόσο καιρό. Τέλος καλό όλα καλά. Τώρα θέλω να τους δίνω χαρά στο γήπεδο και να πηγαίνουν στα σπίτια τους νικητές».

Σε ό,τι αφορά στον Σιμπονίσο Γκάξα, υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μαμελόντι Σαντάουνς και εκφράζεται αισιοδοξία για την απόκτηση του Νοτιοαφρικανού μπακ. Ο 24χρονος άσος κοστολογείται κοντά στις 700.000 ευρώ από την ομάδα του και αναζητείται φόρμουλα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Η περίπτωση του Αραούχο εγκαταλείπεται (καθώς ο 28χρονος Αργεντινός θα παραμείνει στην Ουρακάν), ενώ στα υπόψη παραμένουν οι Πάμπλο Χέρες και Σερτζίνιο Γκριν. Πρόκειται όμως για εναλλακτικές λύσεις, αφού ο Γκάξα είναι η πρώτη επιλογή του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τη θέση και όλα δείχνουν πως θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Συνεχίζονται οι επαφές με Ανόβερο

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Ανόβερο για την πώληση του Ράφικ Τζεμπούρ συνεχίζονται. Ο γερμανικός σύλλογος δείχνει διάθεση να αυξήσει την προσφορά του στα 2 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβάνοντας και ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης. Η πλευρά της «Ένωσης» παρουσιάζεται αρνητική σε μία τέτοια πρόταση και αξιώνει ένα μεγαλύτερο ποσό για να παραχωρήσει έναν παίκτη της αξίας του Γαλλοαλγερινού φορ δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των υποχρεώσεών της.

Κληρώνει για Καφέ

Την Παρασκευή θα είναι σε θέση στην ΑΕΚ να γνωρίζουν το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού (σ.σ. θλάση στον αριστερό δικέφαλο) και το διάστημα απουσίας του Παντελή Καφέ. Σήμερα, ο Έλληνας μέσος ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Κατά τα λοιπά, Οι Χουανφράν και Τζεμπούρ έκαναν θεραπεία στο γυμναστήριο για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Μαϊστόροβιτς προπονήθηκε κανονικά. Τέλος, οι Μπλάνκο και Σκόκο έκαναν θεραπεία και αύριο θα δοκιμάσουν να μπουν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης- Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x