Stoiximan Super League

ΠΑΟ: «Κάρα» για πάντα…

Πράξη αναμένεται να κάνουν την επιθυμία τους για επέκταση της συνεργασίας με τον Γιώργο Καραγκούνη, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα είναι ο επόμενος, μια και τόσο ο παίκτης όσο και η ομάδα είναι ευχαριστημένοι από τη συνεργασία τους.

Πράξη αναμένεται να κάνουν την επιθυμία τους για επέκταση της συνεργασίας με τον Γιώργο Καραγκούνη, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Τα βρήκε με τον Κώστα Αντωνίου ο «Κάρα» και μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα λήγει το 2012 και θα του αποφέρει 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα είναι ο επόμενος, μια και τόσο ο παίκτης όσο και η ομάδα είναι ευχαριστημένοι από τη συνεργασία τους.

Τα βρήκαν μέχρι το 2012

Η επιθυμία του Γιώργου Καραγκούνη, αλλά και του Παναθηναϊκού να συνεχίσουν την συνεργασία τους και μετά το 2010 έγινε πράξη. Χθες, έγινε η καθοριστική επαφή του Κώστα Αντωνίου με τον «Κάρα» και το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν πολύ καλό. Η πρόταση της ΠΑΕ ήταν για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2012. Αυτό που είναι σε ισχύ λήγει το 2010 και ο Καραγκούνης θα είναι 35 ετών όταν εκπνεύσει και το νέο, κάτι που σημαίνει ότι ουσιαστικά η καριέρα του λήγει εκείνο το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό. Σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος, από τις 850.000 αναμένεται να αυξηθούν στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και μπόνους, που υπό προϋποθέσεις θα ανεβάσουν αυτό το ποσό κατά 300-400 χιλιάδες ευρώ. Το τυπικό σκέλος με τις υπογραφές των συμβολαίων αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου.

Ο Καραγκούνης προέρχεται από τις ακαδημίες της Παιανίας, ενώ προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 1995-96. Τις δύο επόμενες χρονιές πήγε δανεικός στον Απόλλωνα Αθηνών και επέστρεψε στους πράσινους το 1998. Έκτοτε, πήρε φανέλα βασικού μέχρι το 2003, όπου μεταγράφηκε στην Ίντερ Μιλάνου. Στο Καμπιονάτο έπαιξε δύο χρονιές και στη συνέχεια πήγε στην Μπενφίκα για μια διετία. Από το 2007 ανήκει και πάλι στο «τριφύλλι», με το οποίο θα ολοκληρώσει εκτός απροόπτου την καριέρα του.

Ακολουθεί ο Σαλπιγγίδης

Ο επόμενος παίκτης που θα κληθεί για ανανέωση συμβολαίου θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Τόσο ο παίκτης όσο και η ομάδα είναι ευχαριστημένοι από την συνεργασία τους και ήδη έχει γίνει μια πρώτη επαφή με τον Κώστα Αντωνίου. Οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να προτείνουν αύξηση στον «Σάλπι» και συμβόλαιο μέχρι το 2012-2013. Όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και ο Σαλπιγγίδης που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της ομάδας θα μείνει στον Παναθηναϊκό.

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x