Stoiximan Super League

Γκάκα: «Θέλω ΑΕΚ»!

Διατεθειμένος να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Σιμπονίσο Γκάκα. Ο διεθνής Νοτιοαφρικανός δεξιός μπακ σημείωσε πως οι τρεις επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για την έκβαση της υπόθεσης μια και αυτή τη στιγμή η Μαμελόντι Σαντάουνς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την «Ένωση». «Θέλω να έρθω και να παίξω στην ΑΕΚ. Σε μια ευρωπαϊκή ομάδα θα' μαι και πιο έτοιμος για το Μουντιάλ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 25χρονος Αφρικανός.

Διατεθειμένος να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Σιμπονίσο Γκάκα. Ο διεθνής Νοτιοαφρικανός δεξιός μπακ σημείωσε πως οι τρεις επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για την έκβαση της υπόθεσης μια και αυτή τη στιγμή η Μαμελόντι Σαντάουνς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την «Ένωση».

«Οι επόμενες τρεις ημέρες είναι κρίσιμες, αυτή τη στιγμή η ομάδα μου (Μαμελόντι Σαντάουνς) βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ. Θέλω να έρθω και να παίξω στην ΑΕΚ. Θα ήθελα να παίξω σε μια ευρωπαϊκή ομάδα. Πιστεύω πως θα είμαι και πιο έτοιμος ενόψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου το επόμενο καλοκαίρι».

Ο 25χρονος Αφρικανός έχει πάρει και τις πληροφορίες του για τη χώρα μας και τον «δικέφαλο», απ’ τον συμπατριώτη του, Μπράις Μουν και ανέφερε πως του αρέσουν όσα του έχει μεταφέρει.

Ο διεθνής άσος δήλωσε «fan» των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, τους οποίους θα ήθελε να αντιμετωπίσει, ενώ θαυμάζει τον Ντάνι Άλβες απ’ τους παίκτες που αγωνίζονται στη θέση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικονομική διαφορά με τη Μαμελόντι Σαντάουνς είναι τέτοια, που εκτός απροόπτου θα «γεφυρωθεί». Τουλάχιστον ωσότου στην ΑΕΚ συνεχίσουν να ασχολούνται τόσο έντονα με την περίπτωσή του. Η ομάδα του 25χρονου άσου αξιώνει περίπου 600.000 ευρώ, την ώρα που ο «δικέφαλος» προσφέρει 350.000 ευρώ για το 65% των δικαιωμάτων του. Ακόμη και αν οι Νοτιοαφρικανοί δεν ρίξουν τις απαιτήσεις τους, υπάρχει η αίσθηση πως είτε με τον ένα είτε με τον άλλον τρόπο η ΠΑΕ θα τις καλύψει. Όσον αφορά τη πλευρά του παίκτη, έχει διαπιστωθεί πρόσφορο έδαφος μια και λαμβάνει περί τις 200.000 ευρώ.

«Μάγεψε» ο Λεονάρντο

Από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο των Θρακομακεδόνων, ο Λεονάρντο έδειξε τι είναι ικανός να προσφέρει. Ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός προπονήθηκε με τους νέους του συμπαίκτες και τα πρώτα δείγματα γραφής του ήταν εξαιρετικά. Χωρίς να έχει ακολουθήσει προετοιμασία και μαζί με τους σαφώς πιο έτοιμους «κιτρινόμαυρους», ο πιτσιρικάς κατόρθωσε να προκαλέσει αίσθηση στο χθεσινό πρόγραμμα. Ενδεικτικό ότι στο οικογενειακό διπλό μοίρασε και τις δύο ασίστ στα ισάριθμα γκολ που σημείωσε ο Τζεμπούρ.

Δεν αποκλείεται σήμερα να ντεμπουτάρει με τη κιτρινόμαυρη φανέλα. Στο φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς στο Ολυμπιακό Στάδιο (20:00 η επίσημη παρουσίαση της ΑΕΚ και στις 21:00 ο αγώνας Novasports1), ο Λεονάρντο ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής για να παρουσιάσει επί χόρτου στοιχεία του πλούσιου ταλέντου του. «Ακόμα δεν ξέρω, θα πρέπει να δούμε πόσο έτοιμος θα είναι. Του λείπουν παιχνίδια και δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει άμεσα», υποστήριξε πριν την προπόνηση ο Μπάγεβιτς.

Η αποστολή για την αναμέτρηση με τους Αργεντινούς: Σάχα, Λούκατς, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Ενσαλίβα, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Κουτρομάνος, Μάκος, Καράμπελας, Μπερνς, Παυλής, Μανωλάς, Κυργιάκος, Γιαχάγια, Ιορντάκε, Γεωργέας, Σκόκο, Ταχτσίδης, Χετεμάι, Γκέντσογλου και Λεονάρντο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x