Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Μπέρδεμα με Γκαρσία!

Τελικά η Ανκαραγκουτσού δεν κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Πάμπλο Γκαρσία, όμως στον ΠΑΟΚ δηλώνουν άγνοια για το ότι η τουρκική ομάδα φέρονταν έτοιμη να ζητήσει επισήμως τον Ουρουγουανό μέσο. Δεν αποκλείεται η είδηση που βγήκε στη δημοσιότητα να πρόκειται για μια μεγάλη «φούσκα». Μετά το πρώτο παιχνίδι με τη Χέρενφεϊν θα εξεταστεί το ενδεχόμενο της μεταγραφής. Πρεμιέρα για Βιτόλο, Σαβίνι και Βιεϊρίνια κόντρα (21:45, Novasports 1) στον Εργοτέλη.

Τελικά η Ανκαραγκουτσού δεν κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Πάμπλο Γκαρσία, όμως στον ΠΑΟΚ δηλώνουν άγνοια για το ότι η τουρκική ομάδα φέρονταν έτοιμη να ζητήσει επισήμως τον Ουρουγουανό μέσο. Εξάλλου, ο 32χρονος παίκτης δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από την Τούμπα. Δεν αποκλείεται η είδηση που βγήκε στη δημοσιότητα να πρόκειται για μια μεγάλη «φούσκα».

Στη Θεσσαλονίκη υπήρχε η φήμη ότι οι Τούρκοι βρίσκονται στην πόλη από το βράδυ της Δευτέρας μαζί με έναν μάνατζερ, αλλά τη χθεσινή μέρα δεν προσέγγισε κανείς ούτε τον «Δικέφαλο του Βορρά» ούτε τον ίδιο ποδοσφαιριστή. Υπήρξαν, βέβαια, μάνατζερ που υποστήριζαν ότι διαμεσολαβούν για τη μεταγραφή μεταξύ ΠΑΟΚ και Ανκαραγκουτσού και ότι έχει κατατεθεί πρόταση από την τουρκική ομάδα, που περιμένει την απάντηση του ΠΑΟΚ.

Παρόλα αυτά, οι «ασπρόμαυροι» τονίζουν ότι ουδέποτε δέχθηκαν πρόταση για τον Γκαρσία και εμφανίζονται εκνευρισμένοι, επειδή θεωρούν ότι δόθηκε πολύ μεγάλη έκταση στο θέμα, χωρίς στην πραγματικότητα να έχει γίνει κάτι. Από την πλευρά του, ο Γκαρσία είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τους Θεσσαλονικείς και ελπίζει φέτος να κάνει σπουδαία χρονιά.

Περί μεταγραφής…

Μετά το πρώτο παιχνίδι με τη Χέρενφεϊν για τον τελευταίο προκριματικό γύρο του Europa League θα φανεί αν ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή. Οι διοικούντες κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους και θεωρείται ότι έχουν έτοιμες λύσεις, αν χρειαστεί να ενισχυθεί περαιτέρω το υπάρχον ρόστερ. Σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής θα παίξει το αποτέλεσμα του πρώτου ματς.

Η «πρώτη» των τριών

Την πρώτη τους εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν απόψε ο Βίκτορ Βιτόλο, ο Μίρκο Σαβίνι και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια (τον οποίο αγόρασε η ομάδα) απόψε (21:45, Novasports 1) κόντρα στον Εργοτέλη. Ο λόγος για τον οποίο γίνεται το σημερινό φιλικό είναι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, αλλά ο νεαρός μέσος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων. Εν τω μεταξύ τη θέση κάτω από τα δοκάρια, απόντος του Κώστα Χαλκιά, θα πάρει ο Ντάριο Κρέσιτς.

Στη χθεσινή προπόνηση συμμετείχαν ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος και ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης, οι οποίοι κλήθηκαν να βρίσκονται στην αποστολή του σημερινού ματς. Να σημειωθεί οι εισπράξεις από το φιλικό θα πάνε στους Κρητικούς, αφού ήταν μέρος της συμφωνίας για την μεταγραφή του Κουτσιανικούλη. Ο Φερνάντο Σάντος, εκτός των διεθνών Χαλκιά, Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ και Αραμπατζή.

* Το πρώτο παιχνίδι με τη Χέρενφεϊν θα γίνει τη μεθεπόμενη Πέμπτη στην Τούμπα και θα αρχίσει στις 20:00, ενώ ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου και αρχίσει στις 19:45 ώρα Ελλάδας (δεν αποκλείεται να μεταδοθεί από το Conn-x TV).

* Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε 1.000 εισιτήρια από την ΠΑΕ Πανιώνιος για το παιχνίδι της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη, αλλά οι «κυανέρυθροι» απάντησαν αρνητικά στο αίτημα του «Δικεφάλου».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x