Ελλάδα

Αποκάλυψη τώρα

Την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στο κοινό της θα πραγματοποιήσει η ανανεωμένη εθνική ομάδα μπάσκετ απόψε απέναντι στη Ρουμανία στο ΟΑΚΑ (19:00, ΝΕΤ και NovaΣΠΟΡ FM 94,6). Η χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου, που χθες το ελληνικό συγκρότημα συνέτριψε με κεκλεισμένων των θυρών, δεν προσφέρεται για εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων, αλλά τα κίνητρα για να ανηφορίσει κανείς στο ΟΑΚΑ είναι πολλά.

Την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στο κοινό της θα πραγματοποιήσει η ανανεωμένη εθνική ομάδα μπάσκετ απόψε απέναντι στη Ρουμανία στο ΟΑΚΑ (19:00, ΝΕΤ και NovaΣΠΟΡ FM 94,6). Η χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου, που χθες το ελληνικό συγκρότημα συνέτριψε με 88-46 κεκλεισμένων των θυρών, δεν προσφέρεται για εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.

Ωστόσο πολλά είναι τα στοιχεία που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, όπως το πώς λειτουργεί η ελληνική ομάδα χωρίς Παπαλουκά, Διαμαντίδη, Βασιλόπουλο και Τσαρτσαρή, κατά πόσο έχουν αφομοιώσει οι παίκτες τις εντολές του Γιόνας Καζλάουσκας για πιο γρήγορο μπάσκετ, η παρθενική εμφάνιση του Νικ Καλάθη και του Κώστα Κουφού μπροστά στο ελληνικό κοινό, αλλά και ο σαφώς αδυνατισμένος (κατά 30 κιλά) και αναγεννημένος Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Όλα τα μέλη της Εθνικής ομάδας έχουν ζητήσει από την πρώτη στιγμή τη στήριξη του κόσμου στη νέα προσπάθεια που κάνουν. Τα εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα κοστίζουν 10 ευρώ και διατίθενται από τα γραφεία της ομοσπονδίας (ως τις 15:30) και από τις 17:30 στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x