Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Προτάθηκε ο «Ντράγκο»

Ο 34χρονος σέντερ μπακ, Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του. Παίζει και αριστερό μπακ ο αστέρας της Σεβίλλης και της εθνικής Σερβίας. Εξαντλούνται σήμερα τα εισιτήρια για το μεγάλο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Θα υπάρξουν ακόμη πολλά «επεισόδια» στο θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ο 34χρονος σέντερ μπακ, Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του. Παίζει και αριστερό μπακ ο αστέρας της Σεβίλλης και της εθνικής Σερβίας. Εξαντλούνται σήμερα τα εισιτήρια για το μεγάλο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Θα υπάρξουν ακόμη πολλά «επεισόδια» στο θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ένας παίκτης που τα τελευταία δύο καλοκαίρια ήταν ο «διακαής πόθος» του Ολυμπιακού προτάθηκε χθες στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για τον 34χρονο Σέρβο στόπερ της Σεβίλλης, Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς, του οποίου η περίπτωση «εξετάζεται».

Η ηλικία του είναι κάτι που μπορεί να προβληματίζει. Είναι όμως έμπειρος, έχει αμέτρητες παραστάσεις από το ισπανικό πρωτάθλημα και είναι στις οικονομικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού. Για την απόκτησή του απαιτούνται το πολύ δύο εκατ. ευρώ, όσα είναι διατεθειμένος να δώσει ο Παναθηναϊκός εφόσον βρει τον παίκτη που κρίνει ότι θα κάνει τη διαφορά στην άμυνα. Ο Ντραγκουτίνοβιτς, ο οποίος έχει ύψος 1,86 μ., έχει συμβόλαιο μέχρι το 2011 με τη Σεβίλλη, δεν έχει πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα και το έχει δηλώσει πολλές φορές.

Εξίσου θετικό είναι ότι δεν πιάνει θέση ξένου, μια και είχε φροντίσει να εξασφαλίσει βελγικό διαβατήριο κατά την παρουσία του στη Γάνδη και τη Σταντάρ Λιέγης, πριν μετακομίσει το καλοκαίρι του 2005 στην Ισπανία. Ο αριστεροπόδαρος «Ντράγκο» μπορεί να παίξει εκτός από στόπερ και αριστερό μπακ και αυτό είναι επίσης κάτι που θα ήθελε ο Τεν Κάτε, αν έρθει ένας ακόμα παίκτης.

Τελειώνουν σήμερα τα εισιτήρια με Ατλέτικο

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αναμένεται να γεμίσει κάθε γωνιά του ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τρίτη στο πρώτο ματς κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τις διαθέσεις τους τις έδειξε από χθες κιόλας όταν κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τους Ισπανούς. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν πρέπει να έχουν απομείνει περισσότερα από 6.000-7.000 κομμάτια, που φυσικά αναμένεται να εξαντληθούν σήμερα, έστω κι αν είναι παραμονή αργίας.

Που θα βρίσκονται τα εισιτήρια που απέμειναν

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της εξέδωσε ανακοίνωση για να ενημερώσει τους φίλους των «πρασίνων» το πώς και που μπορούν να προμηθευτούν τα εναπομείναντα εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι, λόγω του περιορισμένου αριθμού των εναπομεινάντων εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αύριο (σ.σ.: σήμερα), Παρασκευή 14 Αυγούστου, θα λειτουργήσουν μόνο τα ακόλουθα σημεία διάθεσης: Λ. Αλεξάνδρας (θύρα 4) από τις 10:00 έως τις 18:00. Κεντρικό Κατάστημα "Greenteam" (Ανδ. Παπανδρέου 27, Μαρούσι πλησίον "Mall") από τις 10:00 έως τις 20:30. Μπουτίκ Παναθηναϊκού στο Χαλάνδρι (Παπάγου 8) από τις 09:00 έως τις 14:00 και από τις 16:00 έως τις 21:00. Μπουτίκ Παναθηναϊκού στο Περιστέρι (Σαρανταπόρου 52) από τις 09:00 έως τις 14:00 και από τις 17:30 έως τις 21:00». Σε περίπτωση που εξαντληθούν σε κάποια σημεία τα εισιτήρια, θα εκδοθεί ανακοίνωση από την ΠΑΕ, ώστε να μη σπεύδει άδικα ο κόσμος. Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στην τιμή των 10 ευρώ από τη Λ. Αλεξάνδρας. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ (από σταθερό 801-111.19.08, από κινητό 210-68.70.700), καθημερινές 10:00 – 18:00».

Διαφορά με «Σάλπι»

Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει από την Τετάρτη διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Βαγγέλη Αγγελή, για την πρόωρη ανανέωση το συμβολαίου του Έλληνα επιθετικού. Οι «πράσινοι» πρότειναν στον μάνατζερ του παίκτη να ανανεώσουν την συνεργασία τους μέχρι το 2013. Ο παίκτης ενημερώθηκε χθες από τον κουμπάρο και προσωπικό του φίλο για τη συζήτηση και τα οικονομικά δεδομένα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σκεπτικός κι ότι το θέμα θα τραβήξει αρκετό διάστημα.

Ο διεθνής φορ υποδέχθηκε με ικανοποίηση την πρόθεση του Παναθηναϊκού να τον κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα στην ομάδα, απόδειξη ότι τον πιστεύουν. Αυτό που τον έχει προβληματίσει είναι η μικρή αύξηση στις πάγιες αποδοχές του. Αυτή τη στιγμή το συμβόλαιό του προβλέπει 650.000 ευρώ, συν μπόνους 100.000 ευρώ αν πιάσει το 60% των συμμετοχών του. Σύνολο 750.000 ευρώ. Ποσό που σχεδόν, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, αγγίζει αυτά που προσφέρει πάγια φέτος ο Παναθηναϊκός. Ο Σαλπιγγίδης σίγουρα θα ήθελε κάτι περισσότερο, αφού είναι 28 ετών και μετά τα ματς με την Ατλέτικο θα υπάρξει νέα συνάντηση των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x