Stoiximan Super League

ΑΕΚ: «Έκλεισε» ο Αραούχο

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Κάρλος Αραούχο. Ο 28χρονος μπακ υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας με την «Ένωση» και μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Στο πρόγραμμα προπονήσεων ο Τζεμπούρ.

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Κάρλος Αραούχο. Ο 28χρονος μπακ υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας με την «Ένωση» και μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να δοθεί δανεικός κάποιος εκ των Μπερνς ή Γιαχάγια. Παράλληλα ο παίκτης θα δηλωθεί στην UEFA (μπορεί να γίνει αυτό μέχρι και την παραμονή του αγώνα της Πέμπτης απέναντι στη Βασλούι) και θα είναι διαθέσιμος για τον πρώτο αγώνα των play-offs του Europa League.

Ο Αραούχο είχε 17 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα που ολοκληρώθηκε. Δεν έχει αγωνιστεί σε ματς από τις 5 Ιουλίου και την τελευταία αγωνιστική, ωστόσο προπονείτο κανονικά και βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση.

Στο πρόγραμμα ο Τζεμπούρ

Προετοιμασία για να είναι έτοιμος στο ερχόμενο παιχνίδι των προκριματικών του Europa League κόντρα στη Βασλούι ξεκίνησε ο Ρέφικ Τζεμπούρ. Ο επιθετικός της ΑΕΚ ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, σε αντίθεση με χθες που δεν προπονήθηκε εξαιτίας της καθυστέρησης στην πτήση από την Αλγερία.

Πέραν του Τζεμπούρ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είδε με ικανοποίηση να λαμβάνει μέρος στο πρόγραμμα και ο Μιχάλης Παυλής. Ο νεαρός επιθετικός της «Ένωσης» φαίνεται ότι ξεπέρασε πλήρως το διάστρεμμα που «κληρονόμησε» από την Εθνική Ελπίδων και επανήλθε σε φουλ ρυθμούς.

Για ακόμη μία μέρα, οι Καφές, Σκόκο και Καράμπελας αρκέστηκαν σε πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έδωσε ρεπό στους παίκτες του για το Σάββατο, ενώ την Κυριακή τα κεφάλια θα μπουν πάλι μέσα εν όψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα στη Ρουμανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x