Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Νίκη για να τελειώνει

Σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα των play-offs του Champions League θέλει ο Ολυμπιακός απέναντι στη Σερίφ Τιρασπόλ την Τρίτη στη Μολδαβία. Ο Τιμούρ Κετσπάγια πάντως δεν θα ρισκάρει και φαίνεται πως καταλήγει στο 4-5-1. Χάνονται Μανσίνι και Γκουτιέρες για τη θέση του αριστερού χαφ.

Σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα των play-offs του Champions League θέλει ο Ολυμπιακός απέναντι στη Σερίφ Τιρασπόλ την Τρίτη στη Μολδαβία. Ο Τιμούρ Κετσπάγια πάντως δεν θα ρισκάρει και θα παρατάξει την ομάδα του με πρώτο μέλημα να διατηρήσει το «μηδέν». Όλα δείχνουν πως ο Γεωργιανός τεχνικός θα προτιμήσει το 4-5-1.

Η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Ζεβλάκοφ (δεξί μπακ), Μπράβο (αριστερό μπακ), Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μέλμπεργκ (στόπερ). Λεντέσμα, Ντουντού και Μαρέσκα θα αποτελούν την τριάδα των κεντρικών χαφ, με τους Ζαϊρί και Γκαλέτι να τους πλαισιώνουν αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι πιθανότατα ένας εκ των Ντιόγκο ή Μήτρογλου.

Ετοιμοπόλεμοι είναι οι Νικοπολίδης και Λεονάρντο, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και προπονήθηκαν το Σάββατο κανονικά, ενώ εκτός πλάνων είναι οι Τοροσίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος και Ντάρμπισαϊρ. Οι τρεις τελευταίοι χάνουν και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή, όπως επίσης και οι τιμωρημένοι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γκαλέτι.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται το απόγευμα της Κυριακής και το πρωί της Δευτέρας (11:00) η αποστολή αναχωρεί για τη Μολδαβία.

Χάνονται Μανσίνι και Γκουτιέρες

Μετά τον Μαρκ Γκονζάλες, δύο ακόμη στόχοι του Ολυμπιακού για τη θέση του αριστερού χαφ φαίνεται πως χάνονται. Ο Αμαντίνο Μανσίνι επιστρέφει όπως όλα δείχνουν στη Ρόμα, ενώ ο Γιόνας Γκουτιέρες βρίσκεται μία ανάσα από την Πόρτσμουθ. Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν, ωστόσο οι μέρες περνούν και δεν σημειώνεται εξέλιξη. Ακούγεται έντονα πως η μεταγραφή αριστερού χαφ θα ολοκληρωθεί μετά τον πρώτο, ίσως και μετά τον επαναληπτικό, αγώνα απέναντι στη Σερίφ Τιρασπόλ. Μάλιστα αυτό συνδέεται και με την πολύ πιθανή είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΠΑΕ με ένα ποσοστό της τάξεως του 25%. Ίδωμεν…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x