Γενικά

Τελικός και… νούμερο δύο για Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ θα αναμετρηθεί με τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο στον τελικό του «Rogers Cup» που διεξάγεται στο Μόντρεαλ. Ο Σκωτσέζος τενίστας επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 7-6) του Γάλλου Τζο-Βίλφριντ Τσόνγκα και πέρα από την πρόκριση στον τελικό εξασφάλισε και την άνοδο στο νούμερο «2» της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά στην καριέρα του, ξεπερνώντας τον Ράφα Ναδάλ

Ο Άντι Μάρεϊ θα αναμετρηθεί με τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο στον τελικό του «Rogers Cup» που διεξάγεται στο Μόντρεαλ. Ο Σκωτσέζος τενίστας επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 7-6) του Γάλλου Τζο-Βίλφριντ Τσόνγκα και πέρα από την πρόκριση στον τελικό εξασφάλισε και την άνοδο στο νούμερο «2» της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά στην καριέρα του, ξεπερνώντας τον Ράφα Ναδάλ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάρεϊ «σπάει» το δίπολο Φέντερερ-Ναδάλ, που μέχρι χθες μονοπωλούσε τις δύο πρώτες θέσεις της λίστας από τον Ιούλιο του 2005. Ο 21χρονος Αργεντινός Ντελ Πότρο απέκλεισε τον Αμερικανό Άντι Ρόντικ με 2-1 σετ (4-6, 6-2, 7-5).

Στις γυναίκες και στοπ τουρνουά του Σινσινάτι, η Ντινάρα Σάφινα θα αναμετρηθεί με τη Γέλενα Γιάνκοβιτς στον τελικό. Η Ρωσίδα, νούμερο ένα στον κόσμο, χρειάστηκε μόλις 56 λεπτά για να αποκλείσει την Ιταλίδα Φλάβια Πενέτα με 2-0 σετ (6-2, 6-0). Η Γιάνκοβιτς από τη Σερβία (νούμερο 5) επιβλήθηκε με 2-1 σετ (7-6, 0-6, 7-6) της Ρωσίας Έλενα Ντεμεντίεβα (νούμερο 4).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x