Στίβος

Σε χαμηλές «πτήσεις» η Στρατάκη

Στην 20η θέση του επτάθλου με 4.157 βαθμούς βρίσκεται μετά από την ολοκλήρωση των πέντε πρώτων αγωνισμάτων η Αργυρώ Στρατάκη. Η πρωταθλήτρια των συνθέτων δεν έχει εμφανίσει το καλό της πρόσωπο στη γερμανική πρωτεύουσα και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου, ελπίζοντας τουλάχιστον στα εναπομείναντα δύο αγωνίσματα (ακοντισμό και 800μ.) το απόγευμα, να βελτιωθεί.

Στην 20η θέση του επτάθλου με 4.157 βαθμούς βρίσκεται μετά από την ολοκλήρωση των πέντε πρώτων αγωνισμάτων η Αργυρώ Στρατάκη. Η πρωταθλήτρια των συνθέτων δεν έχει εμφανίσει το καλό της πρόσωπο στη γερμανική πρωτεύουσα και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου, ελπίζοντας τουλάχιστον στα εναπομείναντα δύο αγωνίσματα (ακοντισμό και 800μ.) το απόγευμα, να βελτιωθεί. Η παρουσία της στο μήκος σήμερα το πρωί (σ.σ. 6η θέση στο Ά γκρουπ με καλύτερο άλμα στα 5.87μ.), της έδωσε 810 βαθμούς.

Πρώτη μέχρι στιγμής είναι το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, η Βρετανίδα, Τζέσικα Ένις με 5.064 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται Γερμανίδα, Τζέινφερ Όεσερ με 4.795 βαθμούς, όσους έχει και η Ουκρανή «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου, Νατάλια Ντομπρίνσκα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x