Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Η επόμενη μέρα φέρνει… ηχηρή μεταγραφή!

Το χθεσινό νικηφόρο του Ολυμπιακού στη Μολδαβία επί της Σέριφ Τίρασπολ, τον τοποθετεί ουσιαστικά στην κληρωτίδα της UEFA για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η συγκεκριμένη εξέλιξη οδηγεί τους διοικούντες τον πειραϊκό σύλλογο σε δυναμικό φινάλε στη μεταγραφική περίοδο. Σε πρώτη προτεραιότητα παραμένει η ενίσχυση στη θέση του αριστερού χαφ. Επίσπευση των διαδικασιών όσον αφορά στην είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΠΑΕ.

Το χθεσινό νικηφόρο αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στη Μολδαβία επί της Σέριφ Τίρασπολ, τον τοποθετεί ουσιαστικά στην κληρωτίδα της UEFA για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η συγκεκριμένη εξέλιξη οδηγεί τους διοικούντες τον πειραϊκό σύλλογο σε δυναμικό φινάλε στη μεταγραφική περίοδο. Σε πρώτη προτεραιότητα παραμένει η ενίσχυση στη θέση του αριστερού χαφ, με το όνομα του Αμαντίνο Μαντσίνι της Ίντερ να παραμένει «δυνατά» στο προσκήνιο, παρά τις αντιρρήσεις του παίκτη να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα θα επισπευστούν οι διαδικασίες όσον αφορά στην είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στα διοίκηση του συλλόγου, μέσω της συμμετοχής του στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ, που όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό θα γίνει σε βάθος τετραμήνου. Τα έσοδα λοιπόν από την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, σε συνδυασμό με τα χρήματα που θα βάλει ο Έλληνας εφοπλιστής θα επιτρέψουν στους «ερυθρόλευκους» να κινηθούν με περίσσια άνεση για να ικανοποιήσουν οικονομικά τους στόχους τους, και τις ομάδες τους, αν μιλάμε για ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαια και δεν είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τον επόμενο σταθμό τους.

Στα υπόψη Γκουτιέρες και Πέντερσεν

Η πιο δύσκολη περίπτωση μεταξύ των ποδοσφαιριστών που εξετάζονται για τη θέση του αριστερού χαφ είναι αναμφισβήτητα αυτή του Μαντσίνι της Ίντερ. Από εκεί και πέρα δεν καίγεται το χαρτί του Γκουτιέρες της Νιούκαστλ. Ο Αργεντινός διεθνής ναι μεν δεν έχει πρόβλημα να παίξει για λογαριασμό του Ολυμπιακού (σ.σ. το δήλωσε άλλωστε πρόσφατα στην «SportDay»), αλλά οι απαιτήσεις του αγγλικού συλλόγου είναι ο κύριος λόγος πάει πίσω η υπόθεσή του. Με τα νέα δεδομένα πάντως αναμένεται νέα προσέγγιση στη Νιούκαστλ, με καλύτερες πιθανότητες αυτή τη φορά, αφού τα χρήματα που προβλέπονται από τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι και λίγα.Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε τις τελευταίες ημέρες είναι αυτό του Μόρτεν Γκαμστ Πέντερσεν, της Μπλάκμπερν. Ο Νορβηγός εξτρέμ συγκεντρώνει σίγουρα όλα εκείνα τα στοιχεία που θα δημιουργήσουν μια εξαιρετικά επικίνδυνη αριστερή πλευρά, αν φυσικά πιάσει λιμάνι.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x