Stoiximan Super League

ΚΑΒΑΛΑ: Η απίστευτη ιστορία του Γκιγιόμ Ριπέρ

Στη σφαίρα του απίθανου θα μπορούσε να ανήκει τα όσα διηγήθηκε ο Γκιγίομ Ριπέρ στη γαλλική ιστοσελίδα Football 365. Ο Γάλλος αμυντικός είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Καβάλας, αλλά όπως υποστηρίζει ο ίδιος όλα πήγαν στραβά και θα μπορούσε να γράψει βιβλίο με τα όσα συνέβησαν στην ομάδα των «αργοναυτών».

Στη σφαίρα του απίθανου θα μπορούσε να ανήκει τα όσα διηγήθηκε ο Γκιγίομ Ριπέρ στη γαλλική ιστοσελίδα Football 365. Ο Γάλλος αμυντικός είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Καβάλας, αλλά όπως υποστηρίζει ο ίδιος όλα πήγαν στραβά, και θα μπορούσε να γράψει βιβλίο με τα όσα συνέβησαν στην ομάδα των «αργοναυτών».

«Μία εβδομάδα μετά τις υπογραφές υπήρχε φιλικό παιχνίδι. Με τη βοήθεια του συνδέσμου των Γάλλων ποδοσφαιριστών επικοινώνησα με την ομοσπονδία και μου είπαν ότι δεν έλαβαν κάποιο συμβόλαιο. Είπα ότι δε θα αγωνιστώ αν δεν επικυρωθεί η σύμβασή μου. Τη μέρα του αγώνα ήρθε ο γιός του προέδρου και μου είπε να υπογράψουμε νέο συμβόλαιο, εγώ όμως τους είπα ότι θα φύγω» τόνισε ο 24χρονος παίκτης, ενώ συνέχισε λέγοντας τι κατάληξη είχε η ιστορία. «Μου είπαν να μην πάω μακριά και ότι θα βρούμε από κοινού μια λύση, αλλά εγώ έφυγα. Στη Γαλλία έμαθα πως το συμβόλαιό μου δεν επικυρώθηκε ποτέ, αν και ο πρόεδρος είχε υπογράψει μπροστά στα μάτια μου. Θα πληρώσουν για αυτό που μου έκαναν, δεν είναι για τα χρήματα, αλλά για να θυμούνται οι παίκτες που θέλουν να πάνε στο μέλλον σε αυτή την ομάδα

Επιμέλεια: Εμμανουέλα Σταματοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x