Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Eλπίδες για Μπιζέρα, στη λίστα ο Βερόν!

Στην απόφαση να αποκλείσει τελικά από την αποστολή του αγώνα με τη Χέρενφεν για το Europa League, τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να τον αντικαταστήσει με τον Βερόν, κατέληξε ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου «φωτογράφισε» την ενδεκάδα του αγώνα και θεωρεί τις αποστάσεις των τριών γραμμών κλειδί για τη νίκη. Στη 19άδα ο Μπιζέρα. «Καπνός» τα εισιτήρια.

Στην απόφαση να αποκλείσει τελικά από την αποστολή του αγώνα με τη Χέρενφεν για το Europa League, τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να τον αντικαταστήσει με τον Βερόν, κατέληξε ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου «φωτογράφισε» την ενδεκάδα του αγώνα και θεωρεί τις αποστάσεις των τριών γραμμών κλειδί για τη νίκη. Στην 19άδα ο Μπιζέρα. «Καπνός» τα εισιτήρια.

Η απόφαση να συμπεριληφθεί στην 22άδα που δηλώθηκε στην UEFA για τα παιχνίδια με τη Χέρενφεν ήταν η μεγάλη έκπληξη που επιφύλασσε η σημερινή ημέρα. Ο Φερνάντο Σάντος συμπεριέλαβε τελικά τον Βερόν, ο οποίος, ως γνωστόν, ήταν μέχρι πρότινος εκτός πλάνων.

Αναλυτικά η αποστολή για τον αγώνα με την Χέρενφεν είναι: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αναστασάκος, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Αμπουμπακάρι, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Κονσεϊσάο, Φιλομένο, Γκαρσία, Λίνο, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Βερόν, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε τελικά, και τον Τζόε Μπιζέρα και εφόσον διαπιστωθεί ότι είναι σε θέση να βοηθήσει, θα καθίσει στον πάγκο. Όπως όλα δείχνουν, βασικοί θα ξεκινήσουν οι Χαλκιάς, Σαβίνι, Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, Κονσεϊσάο, Φιλομένο και Μουσλίμοβιτς.


Ο Σάντος στηρίζει πολλά στους δύο παίκτες που θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή, δηλαδή τους Γκαρσία και Βιτόλο. Αυτό που ζητά είναι να αποτελέσουν το συνδετικό κρίκο μεταξύ των τριών γραμμών και ζητά να βρίσκονται κοντά μεταξύ τους, αφού δεν θέλει να υπάρχουν αποστάσεις μεταξύ άμυνας, κέντρου και επίθεσης.

«Σε σχέση με τα δύο παιχνίδια με τη Βαλερένγκα, η ομάδα θα είναι καλύτερη σε αρκετούς τομείς. Βέβαια εννοείται ότι υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες να διορθώσουμε και ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο», δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: «Νομίζω πάντως ότι η ομάδα παρόλο που δεν είναι ακόμα στο 100%, θα είναι έτοιμη αύριο και θα φτάσει στη φόρμα που πρέπει για να διατηρηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Κάποιους ποδοσφαιριστές δεν θα τους έχουμε στη διάθεσή μας για διάφορους λόγους, αλλά ξέρουμε και κατανοούμε ότι και αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου, μπορεί να συμβεί. Θα προτιμούσαμε να τους είχαμε όλους στη διάθεσή μας, για πολλές εναλλακτικές επιλογές. Σε κάθε περίπτωση πάντως είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν θα ανταποκριθούν πάρα πολύ καλά. Όποιοι κι αν είναι. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, γνωρίζουν πλέον επαρκώς τον αντίπαλο, ξέρουμε και ως ομάδα τι πρέπει να κάνουμε. Όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες έχουν μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα για το ματς αυτό. Θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, θα κάνουνε ένα καλό παιχνίδι και έχοντας υπόψη τους ότι δεν είναι ένα απλό παιχνίδι, αλλά μια προκριματική φάση, το πρώτο από τα δύο παιχνίδια. Για μας είναι σημαντικό να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να μπορέσουμε μετά στην Ολλανδία να κάνουμε το αποτέλεσμα που χρειάζεται για να περάσουμε. Το θέλουμε πάρα πάρα πολύ. Θέλουμε νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ».

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε και για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ. «Τώρα αποφάσισε η διοίκηση να μου προτείνει ανανέωση και τώρα το έκανε. Θα πρέπει να σταθεροποιηθούμε φέτος στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από την επόμενη χρονιά».

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x