Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε Κυργιάκο η Λίβερπουλ!

Παίκτης της Λίβερπουλ είναι και επίσημα ο Σωτήρης Κυργιάκος. Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους τη συμφωνία με την ΑΕΚ για την απόκτηση του 30χρονου αμυντικού, ο οποίος αναμένεται στο μεγάλο λιμάνι την Πέμπτη για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. «Είναι ένας παίκτης με εμπειρία, που ελπίζουμε να μας βοηθήσει στην άμυνα», είπε ο Ράφα Μπενίτεθ.

Παίκτης της Λίβερπουλ είναι και επίσημα ο Σωτήρης Κυργιάκος. Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους τη συμφωνία με την ΑΕΚ για την απόκτηση του 30χρονου αμυντικού, ο οποίος αναμένεται στο μεγάλο λιμάνι την Πέμπτη για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Ο προπονητής της ομάδας, Ράφα Μπενίτεθ, δήλωσε για τη μεταγραφή: «Η συμφωνία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, απλώς απομένει να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις ο παίκτης. Είναι ένας παίκτης με εμπειρία, που ελπίζουμε να μας βοηθήσει στην άμυνα. Διαθέτει πείρα από το βρετανικό ποδόσφαιρο, έχοντας αγωνιστεί στη Σκωτία με τη Ρέιντζερς, ενώ έχει παίξει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και είναι διεθνής. Είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, δυνατός και μαχητικός. Ψάχναμε έναν παίκτη με εμπειρία. Είναι καλό για τους νέους που έχουμε να μάθουν δίπλα σε πεπειραμένους ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x