Κώστας Νικολακόπουλος

Γεννάνε και τα κοκόρια του…

Όπως την ήθελε ξεκινάει η σεζόν για τον Σωκράτη Κόκκαλη. Ούτε…παραγγελιά να είχε κάνει…Ο Ολυμπιακός με την επιλογή-ρίσκο του Κετσπάγια είναι μία ανάσα από την πρόκριση-επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας τρεις νίκες στα τρία ματς, με 6-0 γκολ.

•Όπως την ήθελε ξεκινάει η σεζόν για τον Σωκράτη Κόκκαλη. Ούτε…παραγγελιά να είχε κάνει…

•Ο Ολυμπιακός με την επιλογή-ρίσκο του Κετσπάγια είναι μία ανάσα από την πρόκριση-επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας τρεις νίκες στα τρία ματς, με 6-0 γκολ.

•Όπως την ήθελε ξεκινάει η σεζόν για τον Σωκράτη Κόκκαλη. Ούτε…παραγγελιά να είχε κάνει…Ο Ολυμπιακός με την επιλογή-ρίσκο του Κετσπάγια είναι μία ανάσα από την πρόκριση-επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας τρεις νίκες στα τρία ματς, με 6-0 γκολ.

•Ε, ο Λέτο δείχνει να πηγαίνει καλά με το τριφύλλι, έβαλε και ωραίο γκολάκι, αλλά δεν μπορεί να τα θέλουμε όλα δικά μας.

•Και μην ξεχνάμε ότι υπάρχει σοβαρή ανταπόκριση, από τον Μαρινάκη, και για το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, που το ξεκίνησε ο ίδιος ο Κόκκαλης.

•Τώρα, όμως, πρέπει να δούμε τα πράγματα με ένα άλλο μάτι: Διότι ο Παναθηναϊκός τουλάχιστον στα δικά μου μάτια φαντάζει φέτος πιο δυνατός κι άρα πιο επικίνδυνος από πέρσι. Και δεν το πάω απλά εξωαγωνιστικά, όπου οι πράσινοι έχουν κάνει τεράστιες προσπάθειες εδώ και αρκετούς μήνες.

•Επί…αγωνιστικού αναφέρομαι. Ο ΠΑΟ δεν έχασε σε σχέση με πέρσι κανένα βασικό παίκτη του, ενώ αντίθετα έχει ενισχυθεί με τον Κατσουράνη και τον Λέτο. Ο δε Σισέ λογικά θα ανέβει. Κι αυτός ο Σουηδός για την άμυνα δεν μοιάζει κακός.

•Ο δε Τεν Κάτε είχε αρκετά καλή τακτική χθες. Και το γκολ το πρώτο «δουλεμένο» ήταν στην προπόνηση, με τον Καραγκούνη να κλίνει προς τα μέσα. Και στο α΄ ημίχρονο πάλι ο Καραγκούνης έβγαλε τρεις τέτοιες πάσες, που δεν έγιναν φάσεις στο τσακ.

•Αλλά όταν ο καλύτερός σου, υποτίθεται, παίκτης, ο Σισέ, δεν σε βοηθάει κι όταν ο πιο έμπειρός σου παίκτης, ο Ζιλμπέρτο, δεν κάνει τάκλιν στη φάση του 1-2 και πάει αφυψηλού στη φάση…

•Τέλος πάντων, ο Παναθηναϊκός πλέον στρέφει την προσοχή του αποκλειστικά για το πρωτάθλημα, τόσο για να σπάσει την πολυετή κυριαρχία του Ολυμπιακού, όσο και για να κονομήσει του χρόνου τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς προκριματικά και χωρίς τίποτα. Ποιο Γιουρόπα Λιγκ τώρα. Όλα τα λεφτά είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x