Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Σε πρώτο πλάνο ο Γκουτιέρες

Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε χθες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης και έπειτα από πολύωρη συνομιλία με τους συνεργάτες του για τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο, αποφασίστηκε να γίνει άμεσα κίνηση για απόκτηση αριστερού χαφ, με πρώτο όνομα στη λίστα αυτό του Γιόνας Γκουτιέρες της Νιούκαστλ. Ανατροπή σκηνικού με Μαρινάκη! Ραντεβού με Κετσπάγια σήμερα (21/8) ο Κόκκαλης.

Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε χθες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης και έπειτα από πολύωρη συνομιλία με τους συνεργάτες για τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο, αποφασίστηκε να γίνει άμεσα κίνηση για απόκτηση αριστερού χαφ, με πρώτο όνομα στη λίστα αυτό του Γιόνας Γκουτιέρες της Νιούκαστλ. Παράλληλα, θα υπάρξει νέος κύκλος επαφών με την πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη όσον αφορά στην είσοδο του Έλληνα εφοπλιστή στην ΠΑΕ, αφού χθες σημειώθηκε αρνητική τροπή στις συζητήσεις.

Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλες τα περιθώρια για να κάνουν δικό τους τον Γιόνας Γκουτιέρες είναι στον Ολυμπιακό. Αν και σε πρώτη φάση έγινε κουβέντα για τον Αμαντίνο Μαντσίνι της Ίντερ, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από επίσημα χείλη «υπάρχουν μόλις 5% πιθανότητες για να έρθει να αγωνιστεί στη χώρα μας». Έτσι ο Αργεντινός άσος της Νιούκαστλ γίνεται αυτόματα ο πρώτος στόχος. Από την πρώτη επαφή με τον αγγλικό σύλλογο έγινε γνωστό ότι οι απαιτήσεις του αγγίζουν τα έξι εκατ. ευρώ. Ποσό που έδωσε για να τον πάρει από την Μαγιόρκα. Στην Πλατείας Αλεξάνδρας ωστόσο εκτιμούν ότι η τιμή του Γκουτιέρες θα πέσει, ενώ σε συνδυασμό με τα χρήματα που αναμένεται να μπουν στα ταμεία του συλλόγου από την διαφαινόμενη είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα πράγματα θα είναι γενικά πιο εύκολα για την ολοκλήρωση αυτής της σπουδαίας μεταγραφής.

Ανατροπή σκηνικού με Μαρινάκη!

Το τελευταίο διάστημα επικρατούσε η άποψη ότι Σωκράτης Κόκκαλης και Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν συζητήσει αναλυτικά για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και ότι έχουν συμφωνήσει για την είσοδο του Έλληνα εφοπλιστή στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ, μέσω της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου. Κάποιες λεπτομέρειες όμως που απέμεναν, μετατρέπονται όπως φαίνεται σε αξεπέραστα εμπόδια. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι η κατάσταση βρίσκεται προ τετελεσμένου «ναυαγίου», αλλά ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο οι δύο άνδρες τελικά, να μην συνεργαστούν.

Αυτό που άλλαξε σε σχέση με όσα αρχικά προβλέπονταν είναι ότι από το 90% επί της επερχόμενης αύξησης που είχε σχεδιαστεί να καλύψει ο Μαρινάκης, τώρα λέγεται ότι είναι στο 50-50 με τον Κόκκαλη. Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστεί έως τις 27 του μήνα και την προγραμματισμένη γενική συνέλευση. Σε περίπτωση που είτε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει πίσω, μη δεχόμενος κάποιους όρους, είτε αν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης έχει επίσης αντίρρηση σε κάτι τα σενάρια είναι δύο. Σύμφωνα με το πρώτο ο Κόκκαλης θα κάνει επίδειξη ισχύος θα διευθετήσεις μόνος του το «κεφάλαιο» αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ, ενώ βάσει του δεύτερου, θα το πράξει σε συνεργασία με κάποιον επιχειρηματία, ο οποίος μπορεί να είναι ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Ραντεβού με Κετσπάγια ο Κόκκαλης

Συνάντηση με τον τεχνικό της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια, αναμένεται να έχει σήμερα το μεσημέρι στην Πλατεία Αλεξάνδρας ο Σωκράτης Κόκκαλης. Αφορμή για αυτό το ραντεβού είναι -κυρίως- οι μεταγραφικές υποθέσεις του συλλόγου. Ο Γεωργιανός προπονητής θα ενημερωθεί για ορισμένες περιπτώσεις που μπορούν να έρθουν στον Ολυμπιακό και από κοινού θα αποφασίσουν για το ποιον θα κινηθούν. Από εκεί και πέρα, σχετικά με τους παίκτες -που σε καθημερινή βάση προτείνονται με το «τσουβάλι»- ένα όνομα είναι αυτό του Ρότζερ Γκερέιρο, της Λέγκια Βαρσοβίας. Οι ιθύνοντες όμως απέκλεισαν τη συγκεκριμένη προοπτική, για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Κετσπάγια: «Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε»

Λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος και το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (Κυριακή,23/8), ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε στους παίκτες της ομάδας για το ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους». «Μπροστά μας έχουμε σημαντικό ματς κόντρα στην ΑΕΚ, στο οποίο όλοι ξέρετε τι πρέπει να κάνετε» είπε χαρακτηριστικά ο Γεωργιανός τεχνικός. Πέρα από τις γνωστές απουσίες των Γκαλέτι και Αβ.Παπαδόπουλου, που «κουβαλάνε» κόκκινες κάρτες από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου, απέναντι στην προσεχή αντίπαλο, δεν φαίνεται ότι θα απουσιάσει κανείς άλλος. Ο Ντουντού που ένιωσε χθες ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική έμεινε εκτός προπόνησης για καθαρά προληπτικούς λόγους. Από το σημερινό πρόγραμμα θα τεθεί κανονικά στις υπηρεσίες του Κετσπάγια ενόψει του ντέρμπι. Αρκετές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή έχει και ο Ραούλ Μπράβο. Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός αμυντικός είχε υποστεί διάστρεμμα στο ματς με τη Σέριφ Τιρασπόλ, την Τετάρτη. Όπως και ο Βραζιλιάνος μέσος θα ανεβάσει σήμερα ρυθμούς και αν βγάλει όλο το πρόγραμμα θα προστεθεί στην φαρέτρα του Κετσπάγια.

Τα εισιτήρια με Σέριφ

Από σήμερα το πρωί θα βρίσκονται στα εκδοτήρια έξω από τις θύρες 17 και 25 του «Γ.Καραϊσκάκης» τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό με την Σέριφ, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τις 10:00 όταν και θα ξεκινήσει η διάθεση. Κανείς φίλαθλος δεν θα παίρνει περισσότερα από δύο εισιτήρια, ενώ θα πρέπει απαραίτητα μαζί του να έχει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Οι τιμές τους είναι 15, 20, 25, 30 και 40 ευρώ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x