Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Ένταση και νεύρα στην Παιανία

Χάλασε το «κλίμα» χθες στην Παιανία, μια και οι Χενκ Τεν Κάτε και Νίκος Σπυρόπουλος είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο. Ο Έλληνας αμυντικός το πρωί της Παρασκευής για το περιστατικό ενώ έμεινε και εκτός αποστολής από το ματς με τον Εργοτέλη. Εκτός αποστολής και ο Μουν. «Πράσινο» φως από τον Ολλανδό τεχνικό για την παραχώρηση του Μαρσέλο Μάτος με τη μορφή δανεισμού στην Κορίνθιανς.

Χάλασε το «κλίμα» χθες στην Παιανία, μια και οι Χενκ Τεν Κάτε και Νίκος Σπυρόπουλος είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο. Ο Έλληνας αμυντικός απολογήθηκε το πρωί της Παρασκευής για το περιστατικό ενώ έμεινε και εκτός αποστολής από το ματς με τον Εργοτέλη. Εκτός αποστολής και ο Μουν. «Πράσινο» φως από τον Ολλανδό τεχνικό για την παραχώρηση του Μαρσέλο Μάτος με τη μορφή δανεισμού στην Κορίνθιανς.

«Γαλλικά» Τεν Κάτε με Σπυρόπουλο

Έντονο φραστικό επεισόδιο είχαν χθες ο Χενκ Τεν Κάτε με τον Νίκο Σπυρόπουλο, το οποίο σε συνδυασμό με την ήττα από την Ατλέτικο χάλασε το κλίμα στην Παιανία. Ο διεθνής μπακ έκανε ένα τραγικό λάθος στο τρίτο γκολ που σημείωσε ο Αγκουέρο και ο Ολλανδός τεχνικός του άσκησε κριτική. Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Τ.Κ.: «Έπαιξες χάλια. Τι είχες στο μυαλό σου; Τι ηλίθιο λάθος ήταν αυτό; Ησουν απαράδεκτος, έπαιξες σαν ερασιτέχνης. Είναι δυνατόν να κάνεις τέτοια πράγματα;».

Ν.Σ.: «Έκανα ένα σοβαρό λάθος και καταλαβαίνω ότι έγινε ζημιά στην ομάδα. Αλλά δεν πιστεύω ότι ήμουν κακός σε όλο το παιχνίδι. Προσπάθησα για την ομάδα».

Ο Τεν Κάτε πήγε στον διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Κώστα Αντωνίου, ο οποίος ήταν παρών στην προπόνηση και είχε κουβέντα μαζί του. Συζητούσαν για διάφορα θέματα, όταν την ίδια ώρα ο Σπυρόπουλος δεν είχε ξεπεράσει τα σχόλια του προπονητή του. Τότε πήγε στον Τεν Κάτε εκνευρισμένος και κουνώντας το δάχτυλό του και με απειλητικό ύφος του είπε: «Θέλω να με σέβεσαι. Δεν θα μου μιλάς έτσι εμένα». Ο Τεν Κάτε αντέδρασε και του απάντησε: «Τι λες; Ποιος είσαι εσύ και θες vα σε σέβομαι; Φύγε από δω. Αντε γ...». Ο Σπυρόπουλος, πηγαίνοντας προς το μέρος του, του είπε «άντε γ... εσύ» και πριν η κατάσταση εκτραχυνθεί περισσότερο ο Αντωνίου επενέβη και έστειλε τον Σπυρόπουλο στα αποδυτήρια και τον κάλεσε σήμερα σε γραπτή απολογία.

Και τώρα Δάρλας

Με δεδομένη την τιμωρία του Σπυρόπουλου και την απουσία των τιμωρημένων Κατσουράνη, Μάτος, ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρο ότι θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη. Ταυτόχρονα, ο Σεντρίκ Καντέ προπονήθηκε και χθες μόνος του και χάνει το πρώτο ματς του πρωταθλήματος, μια και δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα στους προσαγωγούς. Αντίθετα, θα είναι στην αποστολή εκτός απροόπτου ο Γκάμπριελ, αφού χθες γυμνάστηκε κανονικά. Ο Φίλιππος Δάρλας είναι πλέον το φαβορί για να παίξει αριστερά.

Εκτός και ο Μουν

Στις αρκετές απουσίες που καλείται να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός στον αυριανό αγώνα με τον Εργοτέλη προστέθηκε μια ακόμη. Συγκεκριμένα, ο Χενκ Τεν Κάτε αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Μπράις Μουν, από τον οποίο είναι δυσαρεστημένος για την εμφάνιση κόντρα στην Ατλέτικο. Έτσι, το «τριφύλλι» θα αγωνιστεί με νέα πρόσωπα στα άκρα της άμυνας, μετά τον αποκλεισμό και του Νίκου Σπυρόπουλου.

Κοντά σε Κορίνθιανς ο Μάτος

Όπως είναι γνωστό ο Παναθηναϊκός εξετάζει το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μαρσέλο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος μέσος στην κουβέντα που είχε με τον Αντωνίου ζήτησε να μάθει αν τελικά θα τον αφήσει η ομάδα να φύγει. Προχθές δεν πήρε απάντηση, αλλά χθες οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Τεν Κάτε άναψε οριστικά το «πράσινο φως» στη διοίκηση για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου. Έτσι, αν φθάσει επίσημη πρόταση από την Κορίνθιανς τις επόμενες ημέρες ο παίκτης θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού (περίπου 200.000 ευρώ είναι έτοιμοι να προσφέρουν οι Βραζιλιάνοι) και οψιόν αγοράς της Κορίνθιανς. Ο Μάτος δεν ήθελε αρχικά να αποχωρήσει αλλά έχει αντιληφθεί ότι δεν υπολογίζεται από τον Τεν Κάτε και η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Την ίδια ώρα, στον Παναθηναικό περιμένουν άμεσα εξελίξεις και στις υποθέσεις των Κλέιτον και Μάντζιου.

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x