Στίβος

Ερμαφρόδιτη η Σεμένια!

Η περίπτωση της Κάστερ Σεμένια, νικήτριας στην κούρσα των 800μ. του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του Βερολίνου, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια. Τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία έχει υποβληθεί, ώστε να εξακριβωθεί το φύλο της, από την IAAF, θα βγουν σε περίπου ένα μήνα. Όμως, ένας πρώην προπονητής της Νοτιοαφρικανής πρωταθλήτριας, έρχεται να δώσει νέα δεδομένα στην υπόθεση με «καταγγελία» του στην ελβετική εφημερίδα «Blick», ότι η Σεμένια είναι ερμαφρόδιτη!

Το φύλο της παραμένει, ακόμα, μυστήριο… Η περίπτωση της Κάστερ Σεμένια, νικήτριας στην κούρσα των 800μ. του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του Βερολίνου, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια. Τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία έχει υποβληθεί, ώστε να εξακριβωθεί το φύλο της, από την IAAF, θα βγουν σε περίπου ένα μήνα. Όμως, ένας πρώην προπονητής της Νοτιοαφρικανής πρωταθλήτριας, έρχεται να δώσει νέα δεδομένα στην υπόθεση με «καταγγελία» του στην ελβετική εφημερίδα «Blick», ότι η Σεμένια είναι ερμαφρόδιτη!

«Το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρο μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε τον Μάρτιο στη Νότια Αφρική. Η Σεμένια δεν έπρεπε να πάρει μέρος στους Αγώνες του Βερολίνου μαζί με τις γυναίκες, όμως οι αθλητικές αρχές αποφάσισαν να πάρουν το ρίσκο», τόνισε ο συγκεκριμένος κύριος , ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του…

Επιπλέον, ο πρώην προπονητής της Σεμένια κατηγόρησε τον Έκαρτ Αρμπέιτ, πρώην αρχιπροπονητή της Νότιας Αφρικής, καθώς «ήξερε τι έκανε, για να συμμετάσχει η Σεμένια σε όλους τους αγώνες που έλαβε μέρος μέχρι τώρα».

Ακόμα, γίνεται αναφορά από τον ίδιο σε σειρά σκευασμάτων που της χορηγήθηκαν προκειμένου να κατέβει το επίπεδο τεστοστερόνης στον οργανισμό της και να μην αντιμετωπίσει προβλήματα στους ελέγχους αντιντόπινγκ.

Από την πλευρά του, ο Αρμπέιτ φρόντισε να απαντήσει άμεσα στις κατηγορίες εναντίον του, λέγοντας: «Εγώ δεν ξέρω τίποτα. Όλα αυτά είναι σενάρια και δεν είναι τίμιο να μην γίνεται γνωστό το όνομα της πηγής που διαδίδει αυτές τις πληροφορίες».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x