Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: «Τρέχει» για αριστερό χαφ

Έτοιμος να επισπεύσει τις διαδικασίες απόκτησης ενός αριστερού χαφ είναι ο Ολυμπιακός. Το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μίλησε με τον Τιμούρ Κετσπάγια για τους υποψήφιους στόχους. Οι Γκουτιέρες, Πέντερσεν, Tζιοβάνι ντος Σάντος και Μαντσίνι ήταν τα ονόματα που ξεχώρισαν.

Έτοιμος να επισπεύσει τις διαδικασίες απόκτησης ενός αριστερού χαφ είναι ο Ολυμπιακός. Το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μίλησε με τον Τιμούρ Κετσπάγια για τους υποψήφιους στόχους. Οι Γκουτιέρες, Πέντερσεν, Tζιοβάνι ντος Σάντος και Μαντσίνι ήταν τα ονόματα που ξεχώρισαν.

Η συνάντηση μεταξύ των δύο αντρών διήρκησε περίπου μία ώρα. Νέα δεδομένα στο θέμα δεν προέκυψαν, απλά ουσιαστικά επιβεβαιώθηκαν όσα είχαμε αναφέρει. Οτι δηλαδή οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να «τρέξουν» τα μεταγραφικά τους ζητήματα, αφού η θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι δεδομένη και το ρευστό έτοιμο... Από την ΠΑΕ δεν προκύπτουν λεπτομέρειες για το τετ- α- τετ των δύο ανδρών, αλλά επιβεβαιώνεται ότι ο ισχυρός άντρας του συλλόγου βρέθηκε στου Ρέντη.

Επόμενο βήμα, ύστερα και από αυτή την εξέλιξη, είναι να δρομολογηθούν οι κινήσεις των Περαιωτών. Νεότερα θα προκύψουν σίγουρα τις επόμενες μέρες, μια και έχουμε μπει στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου.

Μήτρογλου μέχρι το 2014

Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το 2014 θα είναι ο Κώστας Μήτρογλου. Το συμβόλαιο του Έλληνα επιθετικού επεκτάθηκε πρόωρα καθώς στον Πειραιά έχουν μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την πρόοδο του. Μάλιστα, το νέο του συμβόλαιο (το παλιό ίσχυε μέχρι το 2012), προβλέπει σαφώς αυξημένες αποδοχές σε σχέση με το προηγούμενο, ενώ όποια ομάδα αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτησή του θα πρέπει να καταβάλλει όσα προβλέπει η νέα του ρήτρα, δηλαδή 8εκατ. ευρώ.

Επέστρεψε και είναι στην αποστολή ο Μπράβο

Στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια για το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής (23/8, 21:15, Nova) με την ΑΕΚ τέθηκε ο Ραούλ Μπράβο. Ο Ισπανός αμυντικός, για τον οποίο υπήρχαν φοβίες ότι ίσως να μην προλάβει, ξεπέρασε πλήρως το διάστρεμμα που είχε υποστεί στον αγώνα με τη Σέριφ και βρίσκεται στην αποστολή.

Όσον αφορά τον Ντουντού, είχαμε αναφέρει ότι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε χθες στην ποδοκνημική δύσκολα θα του στερούσαν τη συμμετοχή του στο ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου με το «δικέφαλο». Πράγματι ο Βραζιλιάνος μέσος ακολούθησε ατομικό και βρίσκεται ανάμεσα στους «εκλεκτούς» του προπονητή του.

Αναλυτικά η αποστολή: Ρ. Μπράβο, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Ζαϊρί, Ζεβλάκοφ, Γκαλίτσιος, Πάρντο, Μήτρογλου, Νικοπολίδης, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης.

Εκτός πλάνων τέθηκαν οι γνωστοί Ντάρμπισαϊρ, Στολτίδης, Τοροσίδης και Γ. Παπαδόπουλος, αλλά και οι τιμωρημένοι Γκαλέτι και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Τα εισιτήρια με Σέριφ

Από σήμερα το πρωί θα βρίσκονται στα εκδοτήρια έξω από τις θύρες 17 και 25 του «Γ.Καραϊσκάκης» τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό με την Σέριφ, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τις 10:00 όταν και θα ξεκινήσει η διάθεση. Κανείς φίλαθλος δεν θα παίρνει περισσότερα από δύο εισιτήρια, ενώ θα πρέπει απαραίτητα μαζί του να έχει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Οι τιμές τους είναι 15, 20, 25, 30 και 40 ευρώ.

Φιλικό με Εργοτέλη

Φιλικό αγώνα με την ομάδα του Εργοτέλη θα δώσει ο Ολυμπιακός, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 80 χρόνων, από την ίδρυση του κρητικού συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x