Ελλάδα

Πήρε Σίμονς το Περιστέρι (Video)

Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές εκπλήξεις του καλοκαιριού είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η ΚΑΕ Περιστέρι. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του www.sport-fm.gr, η νεοφώτιστη στην Α1 ομάδα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 23χρονο Αμερικανό ύψους 2.07 πάουερ φόργουορντ, Σέντρικ Σίμονς (Νο15 στο ντραφτ του 2006, από τους Χόρνετς), από τον οποίο περιμένει να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του που θα έχει μονοετή διάρκεια.

Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές εκπλήξεις του καλοκαιριού είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η ΚΑΕ Περιστέρι. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του www.sport-fm.gr, η νεοφώτιστη στην Α1 ομάδα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 23χρονο Αμερικανό ύψους 2.07 πάουερ φόργουορντ, Σέντρικ Σίμονς (Νο15 στο ντραφτ του 2006, από τους Χόρνετς), από τον οποίο περιμένει να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του που θα έχει μονοετή διάρκεια. Με την προσθήκη του το συγκρότημα του Θανάση Σκουρτόπουλου, δυναμώνει μέσα στη ρακέτα, αφού πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκη.

Οι συζητήσεις έγιναν μέσα στην εβδομάδα, αλλά κατέληξαν σε συμφωνία αργά χθες το βράδυ (ώρα ΗΠΑ) και ο παίκτης είναι έτοιμος να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι. Με τον Σίμονς, το Περιστέρι βάζει στη φαρέτρα του έναν πολύ δυνατό ριμπάουντερ και μπλοκέρ. Η εξέλιξη που περίμεναν από αυτόν στο ΝΒΑ δεν ήταν η αναμενόμενη και πλέον αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη. Προέρχεται από το κολέγιο της Νορθ Καρολαϊανα Στο ΝΒΑ άρχισε στη Νέα Ορλεάνη, αλλά στη συνέχεια έλαβε μέρος στις γνωστές…ανταλλαγές. Το 2007 «μετακόμισε» στο Κλίβελαντ, τον Φεβρουάριο του 2008 βρέθηκε στο Σικάγο σε ανταλλαγή τριών ομάδων και τον ίδιο μήνα του 2009 κατέληξε στο Σακραμέντο.

Τα στατιστικά του Σίμονς

Σεζόν Ομάδα Πόντοι Ριμπάουντ

06-07 Χόρνετς 2,9 2,5
07-08 Καβαλίερς/Μπουλς 0,6 2,1
08-09 Μπουλς/Κινγκς 2.6 1,7

O πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Τζανίρο Πάργκο, πασάρει και ο Σίμονς καρφώνει



Παρουσιάζει τον εαυτό του ο Σίμονς



Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x