Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Ντου-ντου για ντέρμπι!

Το αυριανό ντέρμπι δεν έχει σε τίποτα να θυμίζει τις προηγούμενες αναμετρήσεις με τη Σλόβαν και τη Σέριφ. Η δυναμική της ΑΕΚ είναι μεγαλύτερη και αυτό το γνωρίζουν καλά στον Ολυμπιακό. Ο Τιμούρ Κετσπάγια προετοίμασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα του για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής (21:15, Nova) και προειδοποίησε τους «ερυθρόλευκους» ότι η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν είναι. Πανέτοιμος ο Ντουντού.

Το αυριανό ντέρμπι δεν έχει σε τίποτα να θυμίζει τις προηγούμενες αναμετρήσεις με τη Σλόβαν και τη Σέριφ. Η δυναμική της ΑΕΚ είναι μεγαλύτερη και αυτό το γνωρίζουν καλά στον Ολυμπιακό. Ο Τιμούρ Κετσπάγια προετοίμασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα του για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής (21:15, Nova) και προειδοποίησε τους «ερυθρόλευκους» ότι η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν είναι. ΄

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που δεν μπορούν να υπολογίζουν σε παίκτες- γεννημένους για μεγάλα παιχνίδια. Ο Γκαλέτι αποτελεί το μεγαλύτερο πλήγμα για τους νταμπλούχους Ελλάδας, αφού λόγω της τιμωρίας του από τη προηγούμενη σεζόν λόγω καρτών θα αναγκαστεί να παρακολουθήσει το ντέρμπι από την εξέδρα. Μαζί του και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος για τον ίδιο λόγο. Από κει και πέρα, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν συμπεριέλαβε επίσης στα πλάνα του τους γνωστούς Τοροσίδη, Ντάρμπισαιρ και Γ. Παπαδόπουλο, οι οποίοι σήμερα συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν

Παράλληλα, τα καλά νέα ήρθαν από τον Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος χαφ ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.

Όσον αφορά τα πλάνα ενδεκάδας, ο Γεωργιανός προπονητής προσανατολίζεται στο σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Νικοπολίδης. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά πιθανότατα θα δούμε τους Πάντο, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο. Στον άξονα περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η συνύπαρξη των Ντουντού, Λεντέσμα, με τον Μαρέσκα σε ρόλο επιτελικού πίσω από τον Ντιόγο. Στα άκρα της μεσαίας γραμμής ο Ζαϊρί είναι ο σίγουρος για τα δεξιά και μένει να φανεί ποιος θα παίξει στην απέναντι πλευρά.

Αναλυτικά η αποστολή: Ρ. Μπράβο, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Ζαϊρί, Ζεβλάκοφ, Γκαλίτσιος, Πάρντο, Μήτρογλου, Νικοπολίδης, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης.

Ψάχνεται για το «μπαμ»

Ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μίλησε με τον Τιμούρ Κετσπάγια για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Μαντσίνι, Ντος Σάντος, Γκουτιέρες, Πέντερσεν είναι τα φαβορί για τη θέση του αριστερού εξτρέμ. Πολύ καλύτερη, σε σχέση με το τελευταίο ματς που έδωσε, περιμένει την ΑΕΚ την Κυριακή ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Η συνάντηση μεταξύ του Σωκράτη Κόκκαλη και του Τιμούρ Κετσπάγια διήρκησε περίπου μια ώρα. Το νέο δεδομένο που προέκυψε από τη συνάντηση είναι πως στον Ολυμπιακό θέλουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να αποκτηθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα παίκτης. Ο Αργεντινός Γκουτιέρες της Νιουκάστλ, ο Νορβηγός Πέντερσεν της Μπλάκμπερν και ο Μεξικανός Ντος Σάντος της Τότεναμ είναι τα μεγάλα φαβορί για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, εκτός και αν ο Μαντσίνι κάνει την έκπληξη.

Λεπτομέρειες για το τι ειπώθηκε δεν έγιναν γνωστές, άλλωστε στο ραντεβού ήταν οι δυο τους. Ωστόσο στη συζήτηση έγινε κουβέντα για κάποια ονόματα που είναι λίγο-πολύ γνωστά τον τελευταίο καιρό. Πιο συγκεκριμένα:

• Μαντσίνι: Είναι ο παίκτης τον οποίο θέλει πολύ ο Ολυμπιακός, αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Από χθες τον θέλει και η Τζένοα, ωστόσο, είναι ένα πρόβλημα για όλες τις ομάδες ποια θα καταφέρει να καλύψει το συμβόλαιό του. Υπάρχει διάθεση να τον περιμένει λίγο ακόμα ο Ολυμπιακός. Στον Πειραιά προσδοκούν να αυξηθούν σημαντικά οι ελπίδες τις επόμενες ημέρες.

• Γκουτιέρες: Είναι παίκτης που αρέσει στην τεχνική ηγεσία, ωστόσο, φαίνεται να είναι και μπερδεμένη υπόθεση, αφού φέρεται να έχει λόγο, εκτός από τη Νιούκαστλ, και η Μαγιόρκα, η οποία θέλει 4,5 εκατ. ευρώ. Και προσπαθεί να τον πάρει πίσω από την αγγλική ομάδα. Αν όντως ενδιαφέρεται και η Μπαρτσελόνα, καταλαβαίνει κανείς ότι δεν είναι εφικτή περίπτωση.

• Πέντερσεν: Τον θέλει επίσης ο Κετσπάγια, είναι στη λίστα, αλλά κι αυτή η περίπτωση δεν είναι εφικτή.

• Ντος Σάντος: Την υπόθεσή του την αποκάλυψε η «SportDay», μαζί με αυτή του Πέντερσεν πριν από λίγες ημέρες, και το όνομά του ακούγεται πολύ έντονα. Φέρεται να αρέσει πολύ και στη διοίκηση. Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης αλλά και ως δεύτερος φορ στο 4-4-2. Ο Μεξικανός έχει ισπανικό διαβατήριο και φεύγοντας από την Μπαρτσελόνα δεν έχει καταφέρει να πιάσει στην Τότεναμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x