Stoiximan Super League

ΑΕΚ: «Έκλεισε» το παιδί- θαύμα της Λίβερπουλ!

Σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Κρίστιαν Νέμεθ ήρθε η ΑΕΚ! Όπως μετέδωσε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος για τον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και παρουσίασε στο σημερινό της φύλλο η «SportDay», το παιδί θαύμα από την Ουγγαρία, ο νέος Όουεν όπως τον είχε χαρακτηρίσει ο Ιαν Ρας είναι έτοιμος να φορέσει τη κιτρινόμαυρη φανέλα!

Σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Κρίστιαν Νέμεθ ήρθε η ΑΕΚ! Όπως μετέδωσε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος για τον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και παρουσίασε στο σημερινό της φύλλο η «SportDay», το παιδί θαύμα από την Ουγγαρία, ο νέος Όουεν όπως τον είχε χαρακτηρίσει ο Ιαν Ρας είναι έτοιμος να φορέσει τη κιτρινόμαυρη φανέλα!

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο πρόεδρος της «Ένωσης» βρέθηκε σήμερα στην Αγγλία και συναντήθηκε με τον προπονητή της Λίβερπουλ Ράφα Μπενίτεθ. Θέμα συζήτησης, πέραν της συνεργασίας μεταξύ των δύο ομάδων για διάφορα θέματα (στο πλαίσιο της συμφωνίας με τη μετακίνηση του Κυργιάκου), ήταν ορισμένοι παίκτες που ενδιαφέρουν την ελληνική ομάδα.

Ο πρώτος στη λίστα του Θανόπουλου ήταν ο 23χρονος Ναμπίλ ελ Ζαρ. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αποτέλεσε εισήγηση του Μπάγεβιτς, αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Ο ίδιος δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, ενώ ο Μπενίτεθ ξεκαθάρισε ότι βρίσκεται στα αγωνιστικά του πλάνα και τον θέλει στο ρόστερ για αυτή τη χρονιά.

Επόμενος στόχος ήταν ο Νέμεθ. Πρόκειται για τον κατά συρροή σκόρερ της δεύτερης ομάδας της Λίβερπουλ. Οι συστάσεις που τον ακολουθούν είναι φοβερές και το σημαντικότερο: Ο ίδιος θέλει να παίξει στην ομάδα που αγωνίστηκαν στο παρελθόν οι συμπατριώτες του Τόζερ και Εστερχάζι. Τις επόμενες μέρες ο διεθνής άσος θα βρεθεί στη χώρα μας και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα αποκτηθεί δανεικός.

Αποσύρεται για Ουόν

Η ΑΕΚ ήθελε τον Ετβίν Ουόν, τον αμυντικό της ΑΕ Λεμεσού, αλλά οι απαιτήσεις της κυπριακής ομάδας κρίθηκαν υπερβολικές από τους ανθρώπους της «Ενωσης». Ετσι, οι «κιτρινόμαυροι» εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με αφορμή δημοσιεύματα κυπριακών μέσων ενημέρωσης και δηλώσεις παραγόντων της ΑΕ Λεμεσού, η ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρινίζει πως έγινε μια διερευνητική επαφή για το ενδεχόμενο απόκτησης του ποδοσφαιριστή Έτβιν Ουόν και από τη στιγμή που οι απαιτήσεις της κυπριακής ομάδας κρίθηκαν υπερβολικές, η ΑΕΚ απέσυρε οριστικά το ενδιαφέρον της».

Ανυπομονούν για το ντέρμπι

Πανέτοιμοι για το αυριανό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό (21:15, Novasports1) είναι άπαντες στις τάξεις της ΑΕΚ. Η προετοιμασία πριν το μεγάλο ματς της πρεμιέρας ολοκληρώθηκε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προτίμησε να μην φανερώσει τα χαρτιά του. Στόχος αν μη τι άλλο στο στρατόπεδο της «Ένωσης» είναι η νίκη, η οποία πέραν του ψυχολογικού σκέλους, θα λειτουργήσει ευεργετικά πρώτα από όλα στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και ακολούθως στους οπαδούς. Το τρίποντο σίγουρα θα αντιστρέψει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στη Βασλούι για τα πλέι οφ του Europa League και θα επαναφέρει την αισιοδοξία.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, τα ερωτηματικά αφορούν δύο θέσεις. Ο Νίκος Καράμπελας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, όπως και ο Χουανφράν και μένει να φανεί ποιος από τους δύο θα προτιμηθεί για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Σάχα θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Κατά τ’ άλλα σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή των Αραούχο, Μαϊστόροβιτς και Ζεράλντο στην άμυνα, όπως και των Μάκου- Γιαχάγια στα κεντρικά χαφ. Φανέλα βασικού έχουν ήδη καπαρωμένη οι Μαντούκα- Λεονάρντο και Μπλάνκο και επί ίσοις όροις μάχεται ο Σκόκο με τον Τζεμπούρ.

Η αποστολή: Σάχα, Σκόκο, Μάκος, Γκέντσογλου, Μαντούκα, Λεονάρντο, Καράμπελας, Κουτρομάνος, Ζεράλντο, Αραούχο, Ταχτσίδης, Παυλής, Χουανφράν, Μπλάνκο, Ιορντάκε, Μανωλάς, Τζιμπούρ, Γιαχάγια, Μαϊστόροβιτς, Λούκατς. Εκτός πλάνων τέθηκαν από χθες οι Καφές και Γεωργέας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x