Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Το μυαλό στην πρεμιέρα, σκέψεις για ενίσχυση…

Το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ βρίσκεται στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο (19:00, Novasports 1, NOVA ΣΠΟΡ FM 94,6), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, παρόλα αυτά οι σκέψεις για ενίσχυση της τελευταίας στιγμής όλο και εντείνονται. Τα πλάνα και το δίλλημα του Σάντος. Ο Ζαγοράκης θα δει, οι οπαδοί;

Το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ βρίσκεται στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο (19:00, Novasports 1, NOVA ΣΠΟΡ FM 94,6), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, παρόλα αυτά οι σκέψεις για ενίσχυση της τελευταίας στιγμής όλο και εντείνονται. Το δίλλημα του Σάντος. Ο Ζαγοράκης θα δει, οι οπαδοί;

Τα πλάνα και το δίλλημα του Σάντος

Το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ βρίσκεται στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο (19:00, Novasports 1, NOVA ΣΠΟΡ FM 94,6), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, παρόλα αυτά οι σκέψεις για ενίσχυση της τελευταίας στιγμής όλο και εντείνονται. Η συνέντευξη μάλιστα του Φερνάντο Σάντος στην πορτογαλική «Record», συγκλίνει προς αυτή την κατεύθυνση. Βέβαια όπως έσπευσε να σημειώσει ο Πορτογάλος τεχνικός, σε περίπτωση που παρθεί μια τέτοια απόφαση, οι κινήσεις θα είναι πολύ προσεκτικές και με μικρό ρίσκο.

Η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά, αφού η επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από δύο χρόνια, συνδυάστηκε με την πρόκριση στα πλέι οφ του UEFA Europa Laegue, σε βάρος της νορβηγικής Βαλερένγκα. Η συνέχεια όμως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ανάλογη, λόγω της ισοπαλίας με την Χέρενφεν στο γήπεδο της Τούμπας, αφού το σκορ-πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης που αναζητούνταν ενόψει του επαναληπτικού στην Ολλανδία, τελικά δεν ήρθε.

Παίκτες και τεχνικό τιμ στον ΠΑΟΚ καλούνται στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος να ξεπεράσουν αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα και να ξεκινήσουν με το «δεξί» την σεζόν. Τα πράγματα δεν αναμένονται να είναι τόσο εύκολα, αφενός λόγω της δύσκολης έδρας, αφετέρου λόγω των αρκετών απουσιών που αντιμετωπίζει ο «δικέφαλος του Βορρά». Το πρώτο μέλημα σήμερα θα είναι να ελεγχθεί από την αρχή του αγώνα το κέντρο για να μην καταφέρει ο Πανιώνιος να «κάνει» παιχνίδι. Ταυτόχρονα θα γίνει μια μίνι πρόβα τζενεράλε για το ματς με την Χέρενφεν που παρατάσσεται όπως και οι Νεοσμυρνιώτες με το κλασικό 4-4-2.

Στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας ο Σάντος δεν «έδειξε» τη βασική ενδεκάδα. Κάτι που δεν κρίνεται παράλογο αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή της απόφασης για την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα δεν ήξερε καν σε ποιους μπορεί να υπολογίζει… Ένα δίλλημα όμως που φαίνεται να ταλαιπωρεί τον Πορτογάλο τεχνικό είναι αυτό της θέσης του δεξιού μπακ και ποιος θα κληθεί να πάρει φανέλα βασικού. Οι υποψήφιοι είναι οι Μίρκο Σαβίνι και Τζόε Μπιζέρα. Ο δεύτερος συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες, καθώς φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως το τράβηγμα στον προσαγωγό.

Ο Ζαγοράκης θα δει, οι οπαδοί;

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης για να παρακολουθήσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας του στο ελληνικό πρωτάθλημα για τη σεζόν 2009-10, με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Οι προβλέψεις για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ μπορεί να είναι ευοίωνες, όχι όμως και για 1000 οπαδούς της ομάδας που επίσης ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα για να θαυμάσουν τις προσπάθειες των παικτών του συλλόγου. Και αυτό γιατί η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν προέβλεψε να ανοίξει μια κερκίδα αποκλειστικά για αυτούς. Ίσως πάντως, την ύστατη στιγμή να βρεθεί μια λύση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x