Stoiximan Super League

Ντουντού: «Ελπίζω να μην τα βρούμε σκούρα»

Κοινή συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας τους παραχώρησαν Ντουντού και Ντιόγο. Οι δύο Βραζιλιάνοι παίκτες του Ολυμπιακού αναφέρθηκαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της ελληνικής Superleague, με τον αρχηγό, πλέον, των Πειραιωτών, Ντουντού, σε πρώτη φάση, να εύχεται «να μην τα βρούμε σκούρα κόντρα στην ΑΕΚ».

Κοινή συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας τους παραχώρησαν Ντουντού και Ντιόγο. Οι δύο Βραζιλιάνοι παίκτες του Ολυμπιακού αναφέρθηκαν στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της ελληνικής Superleague, με τον αρχηγό, πλέον, των Πειραιωτών, Ντουντού, σε πρώτη φάση, να εύχεται «να μην τα βρούμε σκούρα κόντρα στην ΑΕΚ».

Ο νέος κάπτεν των Πειραιωτών αναφέρθηκε επίσης στις θετικές παρενέργειες της νίκης στο παιχνίδι με τη Σέριφ Τιρασπόλ, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, λέγοντας ότι «το αποτέλεσμα που είχαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ μάς δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω πως έχουμε την ικανότητα να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Βέβαια, δεν μπορούσε να μην μιλήσει και για τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο οποίος από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως ο καλύτερος όλων των εποχών. Τίτλος που κατέληξε στους «ερυθρόλευκους», σε έναν τελικό που μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας αλλά και της παράτασης έληξε ισόπαλος 4-4 και για να κριθεί ο νικητής χρειάσθηκε να εκτελεσθούν 29 πέναλτι!

«Το ματς με την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου ήταν το πιο συναρπαστικό στην καριέρα μου. Πέτυχα ένα γκολ στην κανονική διάρκεια και δύο πέναλτι», σχολίασε κλείνοντας ο Ντουντού.

Από την πλευρά του, ο Ντιόγο πρόσθεσε ότι «νομίζω πως τα ντέρμπι θα πρέπει να παίζονται στα μέσα του πρωταθλήματος, επειδή οι ομάδες είναι πιο έτοιμες σε σχέση με τώρα και μπορούν να προσφέρουν καλύτερο θέαμα. Περιμένουμε ότι και φέτος θα πάρουμε το πρωτάθλημα, η μόνη διαφορά είναι πως οι αντίπαλοί μας έχουν ενισχυθεί πολύ σε σχέση με πέρυσι».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x