Stoiximan Super League

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ 0-0 (Τελικό)

Πρεμιέρα για Αστέρα Τρίπολης και Λάρισα για τη φετινή Σούπερ Λίγκα. Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο www.sport-fm.gr

90'+3' Λήξη του αγώνα που βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0.

90' Τελευταία αλλαγή για την ΑΕΛ. Περνάει ο Τριποτσέρης στη θέση του Ρομέο.

89' Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

88' Απίστευτη ευκαιρία για τη Λάρισα! Εντυπωσιακό σόλο από τον Ιγκλέσιας που έφτασε απέναντι στον Ντεγρά, αλλά το πλασέ του ''έβγαλε'' με αυτοθυσία ο Μπαστία με καθοριστικό τάκλιν.

85' Μεγάλη στιγμή για τη Λάρισα! Κεφαλιά του Ιγκλεσιας από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από σέντρα του Κατσιαρού, θα στείλει την μπάλα άουτ.

84' Κίτρινη κάρτα αντικρύζει ο Μπαστία του Αστέρας Τρίπολης.

82' Ευκαιρία για τον Αστέρα που ανεβάζει την απόδοσή του στα τελευταία λεπτά. Γέμισμα του Μπαστία στην καρδιά της άμυνας της Λάρισας, ο Καούνος με πλάτη προς την εστία ξεμαρκάρεται και δοκιμάζει γυριστό σουτ που φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μάλαρτζ.

75' Ολοκληρώνονται οι αλλαγές για τον Αστέρα, περνάει ο Ουντότζι στη θέση του Έντερ.

73' Δεύτερη αλλαγή για τη Λάρισα, με τον Σίμιτς να παίρνει τη θέση του Φερέιρα.

71' Κίτρινη κάρτα αντικρύζει ο Ιγκλέσιας.

66' Κίτρινη κάρτα δέχεται ο Καρντόσο που κράτησε από τη φανέλα τον Αμπουχατζίρα στο χώρο του κέντρου.

63' Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τη Λάρισα. Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος κάνει αισθητή την παρουσία του στην πρώτη του επαφή με την μπάλα όταν μπαίνει στην περιοχή από τα δεξιά και πιάνει το διαγώνιο σουτ, το οποίο εξουδετερώνει ο Ντεγρά.

61' Δεύτερη αλλαγή για τους γηπεδούχος, αναγκαστική αυτή τη φορά. Θα περάσει ο Καρέρα στη θέση του Εστέβες που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού από προηγούμενη φάση.

60' Αλλαγή και για τον Αστέρα. Περνάει ο Καούνος αντί του Τσέζαρεκ.

59' Αλλαγή για τη Λάρισα, Γιαννακόπουλος αντί του Τουάμα.

58' Δυνατό σουτ από 25 μέτρα του Μετίν, η μπάλα θα φύγει λίγο έγω από τα διοκάρια του Ντεγκρά.

52' Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπρδούχους στην επανάληψη. Μετά από ατομική προσπάθεια του Καρντόσο, η μπάλα φτάνει στον Εστέβες που από πλάγια θέση θα σουτάρει ψηλά άουτ.

46' Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, χωρίς Γκόμες και Ουζουνίδης να κάνουν κάποα αλλαγή στις ενδεκάδες των ομάδω τοους.

Ισόπαλες βρήκε τις δύο ομάδες το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αστέρας Τρίπολης διατήρησε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα των πρώτων 45’, εκμεταλλευόμενος και τον αέρα, χωρίς όμως να καταφέρει να είναι ουσιαστικός. Από τη μεριά της η Λάρισα, κράτησε παθητικό ρόλο, δεν δημιούργησε σπουδαίες φάσεις, αλλά ούτε κινδύνεψε.

45' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

40' Έχει πέσει ο ρυθμός του αγώνα, αφού έχει αυξηθεί η ένταση του αέρα, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

30' Πρώτη ευκαιρία για τη Λάρισα με τον Αμπουχατζίρα να πιάνει δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή, δοκιμάζοντας τα αντανακλαστικά του Νρεγκρά, ο οποίος σε καλή θέση, μπλοκάρει.

29' Κόρνερ για τον Αστέρα Τρίπολης με τον Λαζαρίδη να πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

27' Φάουλ σε πολύ καλή θέση για τη Λάρισα, αλλά ο Μετίν που αναλαμβάνει την εκτέλεσή του, στέλνει την μπάλα στο τοίχος.

20' Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να δημιουργούν ευκαιρίες, ενώ η Λάρισα έχει περιοριστεί σε ένα πιο παθητικό ρόλο

12' Πρώτη σπουδαία στιγμή στον αγώνα για τον Αστέρα. Ο Καρντόσο σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ, ενώ ούτε ο Τσέζαρεκ μπόρεσε να κάνει προβολή από κοντά.

10' Συμπληρώνεται το πρώτο δεκάλεπτο στο στάδιο της Τρίπολης, χωρίς συγκινήσεις για τους 2.500 περίπου θεατές.

Αναγνωριστικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Φυντανίδης, Μπαστία, Καρντόσο, Εστέβες, Έντερ, Βίλτσες, Τσέζαρεκ.

ΛΑΡΙΣΑ: Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας, Νταμπίζας, Περέιρα, Τουάμα, Μετίν, Ααράμπ. Ρομέο, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Αμπουχατζίρα.

Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης
Διαιτητής: Κύρκος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Γούκος(Ηπείρου), Μπαλτάς(Αχαΐας)

Πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος για Αστέρα Τρίπολης και Λάρισα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα μπροστά στο κοινό τους, ενώ οι «βυσσινί» μετά τον αποκλεισμό από το Europa League, μοιραία ρίχνουν όλο το βάρος στις εγχώριες διοργανώσεις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x