Ελλάδα

Κοντά σε Παπανικολάου ο Ολυμπιακός;

Το πιο «καυτό» όνομα του φετινού καλοκαιριού και ίσως ο παίκτης με το μεγαλύτερο ταλέντο από τη φουρνιά των 90’-91’ είναι ο Κώστας Παπανικολάου του Άρη. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Η ομάδα του 19χρονου φόργουορντ είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ο Ολυμπιακός θέλει πολύ τον παίκτη και ίσως μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις.

Το πιο «καυτό» όνομα του φετινού καλοκαιριού και ίσως ο παίκτης με το μεγαλύτερο ταλέντο από τη φουρνιά των 90’-91’ είναι ο Κώστας Παπανικολάου του Άρη. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Η ομάδα του 19χρονου φόργουορντ είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ. Οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν αυτά τα χρήματα. Αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πολύ τον παίκτη και ίσως μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο πρόεδρος των «κιτρίνων», Γιάννης Δαμιανίδης, αναμένεται σήμερα ή αύριο στην Αθήνα και πρόκειται να έχει συναντήσεις με τους…ενδιαφερόμενους. Μάλιστα, λέγεται πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει και πρόταση ύψους 600.000 ευρώ. Στον Άρη θέλουν να ξεκινήσουν οι συζητήσεις και ίσως μέχρι την Τετάρτη να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x