Αγγλία

Σταθερή η κατάσταση του Ντάβενπορτ

Σταθερή αλλά σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Κάλουμ Ντάβενπορτ, ο οποίος δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι σε επίθεση που του έγινε το Σάββατο έξω από το πατρικό του σπίτι στην περιοχή Μπέντφορντ της νότιας Αγγλίας. Ο 26χρονος αμυντικός της Γουέστ Χαμ φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά είναι ακόμη ανοικτό το ενδεχόμενο να χρειαστεί ακρωτηριασμό στο αριστερό του πόδι.

Σταθερή αλλά σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Κάλουμ Ντάβενπορτ, ο οποίος δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι σε επίθεση που του έγινε το Σάββατο έξω από το πατρικό του σπίτι στην περιοχή Μπέντφορντ της νότιας Αγγλίας. Ο 26χρονος αμυντικός της Γουέστ Χαμ φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά είναι ακόμη ανοικτό το ενδεχόμενο να χρειαστεί ακρωτηριασμό στο αριστερό του πόδι. Η μητέρα του, που δέχτηκε επίσης επίθεση (μαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα), αναρρώνει και είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον ποδοσφαιριστή.

Ένας 25χρονος άνδρας συνελήφθη και του έχει απαγγελθεί κατηγορία για επίθεση και πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών, ενώ ένας 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες για την ανάμειξή του στην επίθεση. Ένας εκ των δύο λέγεται πως ήταν φίλος της αδερφής του Ντάβενπορτ. Στο πλευρό του πρώην διεθνούς με τις Ελπίδες της Αγγλίας παίκτη βρίσκεται η επτά μηνών έγκυος σύζυγός του, ενώ η σελίδα στο «facebook» με ευχές για ταχεία ανάρρωσή του αριθμεί ήδη χιλιάδες μέλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x