Stoiximan Super League

Πατέρας: «Ό,τι πει ο προπονητής για μεταγραφές»

Ο Νίκος Πατέρας αφήνει τα πάντα ανοικτά στο ενδεχόμενο νέων μεταγραφών. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μιλώντας στον Arrena, υποστήριξε ότι αν ο Τεν Κάτε δεν του το ζητήσει, δεν θα κάνει κάποια κίνηση.

Ο Νίκος Πατέρας αφήνει τα πάντα ανοικτά στο ενδεχόμενο νέων μεταγραφών. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μιλώντας στον Arrena, υποστήριξε ότι αν ο Τεν Κάτε δεν του το ζητήσει, τότε δεν θα κάνει κάποια κίνηση.

«Εγώ ακούω τις εντολές του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, οι οποίοι αυτά τα πράγματα τα γνωρίζουν καλύτερα. Αυτή τη στιγμή έχουμε τον Σαριέγκι, τον Βύντρα, τον Σουηδό, τον Καντέ, δηλαδή έχουμε μία τετράδα ποδοσφαιριστών που θέλουν κάποιο χρόνο για να προσαρμοστούν. Τα πάντα είναι ανοιχτά. Αν ο προπονητής δε μου το ζητήσει, τότε δεν θα κάνω κάποια κίνηση από μόνος μου», είπε ο κ. Πατέρας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παρασκήνιο: «Ήμασταν λίγο πίσω στο παρασκήνιο. Να προστατευθεί η ομάδα από το παρασκήνιο που τόσα χρόνια στερούσε τίτλους από τον Παναθηναϊκό. Φέτος πιστεύω να έχουμε ένα πιο καθαρό πρωτάθλημα. Πήραμε κάποιους παίκτες που ήταν απαραίτητοι. Οι Σισέ, Λέτο και Κατσουράνης, όπως και κάποιοι από την παλαιά φρουρά, θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μίλησε και για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Έμεινα ικανοποιημένος από τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα θέλει λίγα παιχνίδι για να στρώσει και να δούμε καλό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες και ο προπονητής έχουν βάλει τον πήχη ψηλά, ώστε να μας φέρουνε ότι ποθούμε εμείς, σαν φίλαθλοι».

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο: «Να παραμείνουμε ενωμένοι. Θα συναντήσουμε κάποιες δυσκολίες στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό που πρέπει να κάνει η διοίκηση με τον κόσμο είναι να προστατέψουμε την ομάδα για να πάει μπροστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x