Ελλάδα

Μια ανάσα από Παπανικολάου, παίρνει και «άσο»!

Πιο κοντά από ποτέ στον Κώστα Παπανικολάου βρίσκεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενώ προχωρημένες είναι και οι συζητήσεις με Αμερικανό πλέι μέικερ. Στο θέμα του 18χρονου φόργουορντ ήταν δεδομένο ότι αυτές τις μέρες θα ενταθούν οι συζητήσεις, τόσο με τον ίδιο τον Παπανικολάου, όσο και με την πλευρά του Άρη. «Το μυαλό μου μόνο στον Ολυμπιακό», ο Λίνας Κλέιζα.

Πιο κοντά από ποτέ στον Κώστα Παπανικολάου βρίσκεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενώ προχωρημένες είναι και οι συζητήσεις με Αμερικανό πλέι μέικερ. Στο θέμα του 18χρονου φόργουορντ ήταν δεδομένο ότι αυτές τις μέρες θα ενταθούν οι συζητήσεις, τόσο με τον ίδιο τον Παπανικολάου, όσο και με την πλευρά του Άρη. Απ’ ό,τι φαίνεται, έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα, ενώ το διαπραγματευτικό στάδιο είναι στα τελευταία επεισόδια. Πολύ σύντομα λοιπόν αναμένονται ανακοινώσεις.

Σε ό,τι αφορά τη θέση «1», καταρρίπτεται η αίσθηση που υπήρχε το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με την οποία δεν θα γινόταν κάποια κίνηση, για να μην χρειαστεί να αποδεσμευθεί κανείς από το υπάρχον ρόστερ. Ειδικότερα για τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος θα ήταν ο πρώτος επιλαχών για να πληρώσει το μάρμαρο. Ο γκαρντ που θα έρθει θα χρησιμοποιείται μόνο στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x