Stoiximan Super League

Καμία επαφή, καμία άρνηση

Καμία ενόχληση από τον Ολυμπιακό για την πιθανότητα μετακίνησης του Αμαναντίνο Μανσίνι από την Ίντερ δεν είχε ο Ρομπέρτο Καλέντα, όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Αντώνη Καρπετόπουλο. Ο Ιταλός μάνατζερ, που τόνισε ότι εκπροσωπεί τον Βραζιλιάνο αριστερό μεσοεπιθετικό, διέψευσε επίσης πως ο ποδοσφαιριστής έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα.

Καμία ενόχληση από τον Ολυμπιακό για την πιθανότητα μετακίνησης του Αμαναντίνο Μανσίνι από την Ίντερ δεν είχε ο Ρομπέρτο Καλέντα, όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Αντώνη Καρπετόπουλο. Ο Ιταλός μάνατζερ, που τόνισε ότι εκπροσωπεί τον Βραζιλιάνο αριστερό μεσοεπιθετικό, διέψευσε επίσης πως ο ποδοσφαιριστής έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα.

«Γνωρίζω ότι ποδοσφαιριστής είναι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων το τελευταίο διάστημα. Ποτέ δεν έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό και δεν έχω ενημερωθεί από την Ίντερ για την πιθανότητα μετακίνησης του ποδοσφαιριστή στην ελληνική ομάδα», τόνισε ο Ρομπέρτο Καλέντα, ενώ σε ερώτηση για το αν μπορούν οι διοικήσεις Ίντερ-Ολυμπιακού να έχουν επαφές εν αγνοία του, απάντησε: «Είναι φυσικό να μιλήσουν δύο διοικήσεις μεταξύ τους. Φυσικά θα πρέπει να μιλήσουν και με τον ποδοσφαιριστή για τη διάθεσή του. Όμως σίγουρα θα με είχαν ενημερώσει ότι ζήτησαν τον παίκτη».

Όσο για τις προθέσεις του πρώην άσου της Ρόμα, ανέφερε: «Δεν έχει γίνει ποτέ καμία συζήτηση για την Ελλάδα. Ο Μανσίνι είναι σημαντικός παίκτης, είχε προτάσεις από σημαντικές ομάδες της Ευρώπης και έχει εκφράσει την επιθυμία να παίξει στο Champions League».

Πάντως, ο Ρομπέρτο Καλέντα επιβεβαίωσε πως υπήρξε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό για τον επιθετικό της Ίντερ, Βίκτορ Ομπίνα. «Ήταν πραγματική η περίπτωση του Ομπίνα. Δεν είμαι ο ατζέντης του, αλλά είχα την άδεια από την ομάδα να του βρω μία ομάδα στην Ελλάδα. Υπήρξε κάτι, μπορώ να το επιβεβαιώσω, αλλά το πράγμα τελείωσε εκεί».

Οι άλλες λύσεις

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου και ο Ολυμπιακός ακόμη δεν έχει καταλήξει στον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει τη θέση του αριστερού χαφ, καλύπτοντας το κενό που προέκυψε με την αποχώρηση των Τζόρτζεβιτς και Λέτο. Το ζήτημα θα κλείσει εντός της εβδομάδας γιατί… δεν γίνεται διαφορετικά. Ο μεγάλος στόχος παραμένει ο Αμαντίνο Μανσίνι. Εφόσον παραμείνει όνειρο θερινής νυκτός, ο Ολυμπιακός θα στραφεί σε άλλες λύσεις, ελπίζοντας πως καθώς πλησιάζει η λήξη της μεταγραφικής περιόδου οι τιμές θα… πέσουν και θα προκύψουν καλές ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής. Ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος θεωρείται ως μία καλή λύση και η Τότεναμ συναινεί στο δανεισμό του, ωστόσο είναι αμφίβολο αν ο Μεξικανός άσος θα πει το «ναι». Η περίπτωση του Γιόνας Γκουτιέρες παρουσιάζει πολλές δυσκολίες, κυρίως λόγω κόστους, χωρίς πάντως να έχει εγκαταλειφθεί, ενώ ακόμη πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Μόρτεν Γκαμστ Πέντερσεν, ο οποίος φέρεται να επιθυμεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μπλάκμπερν ή να φύγει ως ελεύθερος του χρόνου.

Δύο ακόμη λύσεις από την Premiership ως δανεικοί είναι αυτές του 30χρονου Βούλγαρου Μάρτιν Πετρόφ της Μάντσεστερ Σίτι (9 συμμετοχές πέρυσι) και του 22χρονου Σέρβου Ζόραν Τόσιτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (17 συμμετοχές και 6 γκολ με Παρτιζάν, 2 εμφανίσεις με Γιουνάιτεντ). Ακόμη μία περίπτωση που εξετάζεται είναι αυτή του 28χρονου Ισπανού Όσκαρ Σεράνο της Σανταντέρ (35 συμμετοχές και 5 γκολ πέρυσι).

Σενάρια κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και για τον Μαριάνο Γκονζάλες. Ο 28χρονος Αργεντινός χαφ είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, ενώ πέρυσι είχε 24 συμμετοχές και 4 γκολ.

Με σοβαρότητα

Να ολοκληρώσει την… περιπέτειά του στα προκριματικά του Champions League με μία ακόμη νίκη, την τέταρτη σε ισάριθμους αγώνες, θέλει ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη» τη Σέριφ Τίρασπολ. Το 2-0 στη Μολδαβία είναι μια καλή «προίκα» για την πρόκριση στους ομίλους, αλλά ο Τιμούρ Κετσπάγια ζητεί από τους παίκτες του σοβαρότητα και στον επαναληπτικό. «Χρειάζεται προσοχή κι ας έχουμε πάρει ένα πολύ καλό σκορ στον πρώτο αγώνα. Μένει άλλο ένα βήμα για να μπούμε στους ομίλους, που είναι ο πρώτος στόχος της σεζόν. Να παίξουμε καλά, να το ευχαριστηθούμε», κάλεσε τους παίκτες του ο Γεωργιανός τεχνικός.

Στο διπλό της Δευτέρας ο Τιμούρ Κετσπάγια χρησιμοποίησε τους Νικοπολίδη, Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλο, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Ντουντού, Γκαλέτι, Ζαϊρί και Μήτρογλου. Στην 20μελή αποστολή περιλαμβάνονται 20 παίκτες, οι Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντιόγο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μπράβο, Σοϊλέδης, Ζαϊρί και Ζεβλάκοφ. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με προπόνηση το απόγευμα.

Πλησιάζει η γενική συνέλευση

Την προσεχή Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Σύντομα λοιπόν θα φανεί αν θα υπάρξει είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη ή θα επιβεβαιωθούν οι φήμες που αναφέρουν πως θα υπάρχει αρνητική κατάληξη στην υπόθεση μετά την επιθυμία του εφοπλιστή να μπουν κάποιοι δικοί του άνθρωποι σε νευραλγικά πόστα στην ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x