Champions League

Χρ. Κόντης: «Να ζήσουμε το όνειρο»

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει από χθες η Λευκωσία, μετά την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τη δεύτερη στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, (σ.σ. η Ανόρθωση πέρυσι την πρώτη). «Να ζήσουμε το όνειρο της συμμετοχής», το μήνυμα του Χρήστου Κόντη, ενός εκ των πρωτεργατών αυτής της μεγάλης επιτυχίας, σε δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr «Μια μεγάλη γιορτή για την Κύπρο», στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Πουρσαϊτίδης.

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει από χθες η Λευκωσία, μετά από την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μόλις τη δεύτερη στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, (σ.σ. η Ανόρθωση πέρυσι την πρώτη). «Να ζήσουμε το όνειρο της συμμετοχής», το μήνυμα του Χρήστου Κόντη, ενός εκ των πρωτεργατών αυτής της μεγάλης επιτυχίας, σε δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr

Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε χθες στο «ΓΣΠ» την Κοπεγχάγη με 3-1, ανατρέποντας το σκορ του πρώτου παιχνιδιού στη Δανία(ήττα με 1-0). «Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό. Ο κόσμος είναι περήφανος για αυτή την τεράστια επιτυχία. Στην αρχή είχαμε θέσει ως στόχο τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ. Εν τέλει κατορθώσαμε να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ», σχολίασε ο 34χρονος αμυντικός για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και συνέχισε αναφερόμενος στη σημερινή κλήρωση στο Μόντε Κάρλο, του Μονακό, για την ανάδειξη των αντιπάλων στους ομίλους:

«Στόχος μας πλέον να ζήσουμε το όνειρο της συμμετοχής. Είναι δεδομένο ότι οι αντίπαλοι που θα προκύψουν από τη σημερινή κλήρωση θα είναι μεγαθήρια. Βέβαια, όπως κάναμε και στα προκριματικά, θα παλέψουμε για το καλύτερο σε όλα τα παιχνίδια».

Έργο προπονητή χαρακτήρισε τις εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, λέγοντας ότι «από τότε που ήρθε στην ομάδα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς (σ.σ. πριν από 1,5 χρόνο) η απόδοσή μας ανέβηκε κατακόρυφα». Σε ό,τι αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις είπε πως «οφείλουμε και φέτος να τερματίσουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα και φυσικά να πάρουμε και το Κύπελλο».

Όσο για τον αν περιμένει να κληθεί κάποια στιγμή στην εθνική ομάδα από τον Ότο Ρεχάγκελ, έστω και αν βαδίζει στο 34 έτος της ηλικίας του, σχολίασε ότι «η προοπτική της Εθνικής είναι καλοδεχούμενη για κάθε ποδοσφαιριστή, αν και δεν νομίζω ότι είναι εφικτό πλέον».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x