Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Πρόταση Χέρεθ για Μάντζιο

Στο Μονακό και την κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (14.00 NovaΣΠΟΡ FM 94.6 - ANT1) είναι στραμμένα τα βλέμματα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Πρόταση για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου με τη μορφή δανεισμού κατέθεσε στο "τριφύλλι" η ισπανική Χέρεθ. Την απάντηση του Σαλπιγγίδη περιμένουν οι διοικούντες.

Πρόταση για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου με τη μορφή δανεισμού κατέθεσε στον Παναθηναϊκό η ισπανική Χέρεθ. Την απάντηση του Σαλπιγγίδη περιμένουν οι διοικούντες. Στο Μονακό και την κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (14.00 NovaΣΠΟΡ FM 94.6 - ANT1) είναι στραμμένα τα βλέμματα των ανθρώπων του «τριφυλλιού». Οι "πράσινοι" είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας.

Πρόταση Χέρεθ για Μάντζιο

Η πολυαναμενόμενη πρόταση για τον Βαγγέλη Μάντζιο έφτασε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, η ισπανική Χέρεθ προσφέρει στους "πράσινους" 800-900.000 ευρώ για τον δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς 1-1,1 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι. Η νεοφώτιστη ομάδα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν φέρεται να δίνει στον παίκτη το συμβόλαιο που έχει στον Παναθηναϊκό, δηλαδή κοντά στις 350.000 ευρώ για ένα χρόνο. Ωστόσο, ο 26χρονος επιθετικός είναι διστακτικός, αφού δεν επιθυμεί να φύγει δανεικός, θέλει περισσότερα χρήματα και έχει στο μυαλό του κάτι καλύτερο από τη Χέρεθ. Βέβαια, πάντα παίζει και το σενάριο της ανταλλαγής με τον Τζεμπούρ και στον Μάντζιο αρέσει η ιδέα της ΑΕΚ, από τη στιγμή που δεν έρχεται κάποια δυνατή πρόταση από το εξωτερικό.

Πιέζει Σαλπιγγίδη

Εν αναμονή της απάντησης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Κώστας Αντωνίου έκανε στον παίκτη νέα βελτιωμένη πρόταση(750.000-800.000 ετήσιες αποδοχές) και του ζήτησε να απαντήσει στο επόμενο τριήμερο. Στο «τριφύλλι» πιέζουν τον παίκτη, αφού αν δεν δεχτεί την πρόταση θα μπορεί από τον Γενάρη να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα. Ο 28χρονος επιθετικός από την πλευρά του είναι διχασμένος. Από τη μια θέλει να μείνει στην ομάδα, αλλά από την άλλη σκέφτεται και το ενδεχόμενο του εξωτερικού. Πάντως, οι «πράσινοι» θεωρούν ότι αν ο παίκτης τελικά δεν ανανεώσει, ο Τζεμπούρ μπορεί να τον αναπληρώσει, αφού ξέρει και την ελληνική πραγματικότητα.

Οδεύει προς Λάρισα ο Μελίσσης

Η Λάρισα θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Χρήστου Μελίσση. Ο Έλληνας αμυντικός που ήταν αρχικά αρνητικός βλέπει ότι ο Τεν Κάτε δεν τον υπολογίζει και αποφάσισε να αποχωρήσει. Το θέμα είναι αν θα πρόκειται για δανεισμό ή για αγορά του 27χρονου αμυντικού. Σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο του παίκτη, η Λάρισα φαίνεται ότι του δίνει τις αποδοχές που έχει στο «τριφύλλι» (300.000 ευρώ). Βέβαια, οι βυσσινί θα πρέπει να τα βρουν και με τον Παναθηναικό.

Με το μυαλό στο Μονακό

Να του φερθεί καλύτερα αυτή τη φορά η «μπίλια» επιθυμεί σήμερα ο Παναθηναϊκός στην κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ. Άλλωστε, οι "πράσινοι" μετέχουν στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, κάτι που σημαίνει ότι αποφεύγουν τα «δυνατά» ονόματα στη διοργάνωση. Ωστόσο, τόσο στο 2ο, όσο και στο 3ο γκρουπ υπάρχουν δύσκολες ομάδες. Πάντως, στο «τριφύλλι» αισιοδοξούν ότι η ατυχία που είχαν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου στο δρόμο τους βρέθηκε η Ατλέτικο, δεν θα συνεχιστεί. Όπως και να' χει, ο Παναθηναϊκός θα είναι ο ισχυρός του ομίλου του και έχει υποχρέωση να πάρει μία από τις δύο θέσεις. Η κλήρωση διεξάγεται σήμερα στις (14.00) στο Μονακό και την ομάδα θα εκπροσωπήσει ο Τζόνι Βεκρής.

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x