Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Στέλνουν Φερναντίνιο οι Βραζιλιάνοι!

Ο Φερναντίνιο είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τη θέση του αριστερού χαφ, όπως αναφέρουν βραζιλιάνικα δημοσιεύματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 24χρονος άσος της Μπαρουέρι, αναμένεται στην Ελλάδα τις προσεχείς ώρες για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων», ενώ εμπλέκεται το όνομα του Παναθηναϊκού, προφανώς έπειτα λάθος.

Ο Φερναντίνιο είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τη θέση του αριστερού χαφ, όπως αναφέρουν βραζιλιάνικα δημοσιεύματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 24χρονος άσος της Μπαρουέρι, αναμένεται στην Ελλάδα τις προσεχείς ώρες για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων», ενώ εμπλέκεται το όνομα του Παναθηναϊκού, προφανώς έπειτα λάθος.

Ο ταλαντούχος Λατινοαμερικανός παίκτης, ο οποίος βρίσκεται και στο «στόχαστρο» των Χέρτα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, είχε γραφτεί πριν από καιρό για τους Πειραιώτες. Η είδηση δεν επιβεβαιώνεται απ’ την ΠΑΕ Ολυμπιακός και το μόνο σίγουρο είναι πως τις προσεχείς ώρες θα φανεί αν ο Φερναντίνιο θα είναι αυτός που θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» ή κάποιος άλλος μια και τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει.

Πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εντός της ημέρας εξελίξεις για τον άνθρωπο που θ’ αντικαταστήσει τους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Σεμπαστιάν Λέτο. Ντέντε, Γκουαρδάδο και Ακόστα είναι τα πιο φρέσκα ονόματα που κυκλοφόρησαν.

Με απουσίες στον Κάμπο

Την προετοιμασία τους για την πρώτη αναμέτρηση της φετινής Σούπερ Λίγκας την Κυριακή με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ (21:15) ολοκλήρωσαν σήμερα (28/8) το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Ντάρμπισαϊρ ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ οι Τοροσίδης και Γ. Παπαδόπουλος επιδόθηκαν σε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, συνεχίζοντας το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν το τελευταίο διάστημα. Πρόγραμμα θεραπείας έκανε ο Γκαλέτι.

Μετά το πέρας του προγράμματος ο Τιμούρ Κετσπάγια ανακοίνωσε τη 18αδα που αποτελεί την αποστολή. Αυτήν απαρτίζουν οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Σοϊλέδης, Ζαϊρί και Ζεβλάκοφ.

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γκαλέτι, ο οποίος ακολουθεί και πρόγραμμα αποκατάστασης, οι Γ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ντάρμπισαϊρ οι οποίοι ακολουθούν προγράμματα αποκατάστασης και οι Κατσικογιάννης, Παναγόπουλος, Κόβατς, Στολτίδης, καθώς και οι Νικλητσιώτης, Βασιλόγιαννης που συμμετέχουν με την ομάδα Κ21 στο διεθνές τουρνουά του Τορίνο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν τα προγράμματά τους ή θα προπονηθούν αύριο στις 09:30.
Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την πρωτεύουσα της Θεσσαλίας και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με απογευματινή προπόνηση (18:30) στη Λάρισα.

• Ο επικεφαλής σκάουτερ των «ερυθρόλευκων», Ανδρέας Νινιάδης θα παρακολουθήσει αύριο το βράδυ (19:45 τοπική ώρα) τον αγώνα Αλκμααρ – Βίλεμ για τον ολλανδικό πρωτάθλημα, ενώ ο έτερος σκάουτερ της ομάδας μα Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα δει αύριο στις 16:45 τον αγώνα Καβάλα - Αστέρας Τρίπολης και την Κυριακή στις 16:45 το ΠΑΟΚ -Λεβαδειακός.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x