Stoiximan Super League

«Είμαστε σε καλό δρόμο»

Μετά την απόφαση για το «διαζύγιο» με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου, οι διοικούντες τον Πανθρακικό στράφηκαν άμεσα στην περίπτωση του Αλμπέρ Καρτιέ για να καλύψουν το κενό που δημιουργείται στον πάγκο της ομάδας. «Είμαστε σε καλό δρόμο», είπε στη «SportDay» ο 49χρονος τεχνικός, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε επαφές με τον σύλλογο της Θράκης.

Μετά την απόφαση για το «διαζύγιο» με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου, οι διοικούντες τον Πανθρακικό στράφηκαν άμεσα στην περίπτωση του Αλμπέρ Καρτιέ για να καλύψουν το κενό που δημιουργείται στον πάγκο της ομάδας. «Είμαστε σε καλό δρόμο», είπε στη «SportDay» ο 49χρονος τεχνικός, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε επαφές με τον σύλλογο της Θράκης. Αναλυτικά, ο Καρτιέ δήλωσε ότι: «μιλάω με τον Πανθρακικό και είμαστε σε καλό δρόμο. Είμαι χαρούμενος που με εμπιστεύονται. Δεν υπάρχει καμία διαφορά στο οικονομικό».

Δεν αποκλείεται αύριο μάλιστα να βρεθεί στην Ελλάδα, για τις τελικές επαφές, αλλά και για να παρακολουθήσει την -κατά τα φαινόμενα- νέα του ομάδα, στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της ελληνικής Superleague. Την τεχνική καθοδήγηση σε αυτό το ματς θα αναλάβει ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, με βοηθό τον Λεωνίδη Μπίλη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x