Stoiximan Super League

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

.

90+5' Τέλος του αγώνα.

89' Ο Λεάλ σε τετ α τετ με τον Μπέλιτς, ανοίγει την μπάλα και δίνει την ευκαιρία στον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να διώξει.

87' Το παιχνίδι παραμένει ''ανοιχτό'', με τις δύο ομάδες να τρέχουν πάνω-κάτω και τον Εργοτέλη να είναι διατεθειμένος να διεκδικήσει μέχρι το τέλος τη νίκη.

83' Αλλαγή για τον Εργοτελη, ο Κοιλιάρας στη θέση του Μπέτο.

82' Κίτρινη κάρτα στον Μπέτο.

82' Κίτρινη κάρτα στον Σκούφαλη.

81' Αλλαγή για τον Εργοτέλη, ο Λεάλ στη θέση του Μπούντιμιρ.

75' Δυνατό σουτ του Σκούφαλη, διώχνει ο Δασκαλάκης.

72' Κίτρινη κάρτα στον Νικολάου.

69' Αλλαγή για τον Πανιώνιο, ο Αναστασόπουλος στη θέση του Μπαρόνι.

64' Ο Εργοτέλης χάνει ανεπανάληπτη ευκαιρία! Από κεφαλιά πάσα του Τζούνιορ ο Ορφανός βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπέλιτς αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

63' Κίτρινη κάρτα στον Όμο.

63' Το παιχνίδι είναι ''ανοιχτό'' και αποκτά γρήγορο ρυθμό κατά διαστήματα.

60' Κίτρινη κάρτα στον Ρεκόμπα.

60' Ο Πανιώνιος χάνει μεγάλη ευκαιρία! Σέντρα από δεξιά, ο Ρεκόμπα παίρνει κεφαλιά εξ επαφής αλλά στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.

55' Σουτ του Ρομάνο από αριστερά, ο Μπέλιτς σε κόρνερ.

52' Δυνατό σουτ του Μανιάτη μέσα από την περιοχή, ο Δασκαλάκης δηλώνει «παρών»!

46' Αλλαγή για τον Εργοτέλη, ο Δασκαλάκης στη θέση του Πόζα.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν... κεφάτοι στο γήπεδο και είχαν την απόλυτη πρωταβουλία των κίνησεων στα πρώτα 35', όταν και επιβρεαβεύτηκαν με το τέρμα του Κουμόρτζι στο 24' (1-0). Ωστόσο, το λάθος του Όμο στην άμυνα του Πανιωνίου έδωσε την ευκαιρία στον Ρομάνο να ισοφαρίσει για τον Εργοτέλη στο 35' (1-1), με τους φιλοξενούμενους στη συνέχεια να αναλαμβάνουν τα... ηνία του αγώνα.

45+2' Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

45' Ένα λεπτό επιπλέον χρόνου.

42' Κόρνερ του Ρομάνο, κεφαλιά του Χίμπλινγκερ άουτ. Οι Νεοσμυρνιώτες φαίνεται να έχουν υποστεί «σοκ» από την αιφνίδια ισοφάριση των Κρητικών, οι οποίοι μετά το τέρμα του Ρομάνο έχουν ισορροπήσει το ματς.

38' Μακρινό σουτ του Μπούντιμιρ, άουτ.

35' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΡΟΜΑΝΟ 1-1! Δυνατή εκτέλεση πλαγίου άουτ από αριστερά όπως επιτίθεται ο Εργοτέλης με τον Βίσιο, ο Όμο διώχνει την μπάλα προς τα πίσω, ο Ρομάνο ευνοείται και βγαίνει τετ α τετ με τον Μπέλιτς τον οποίο πλασάρει σωστά και ισοφαρίζει για τους Κρητικούς! Ο Πανιώνιος είχε την πρωτοβουλία, ωστόσο ο Εργοτέλης εκμεταλλεύτηκε άριστα το λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων.

30' Σέντρα του Τζαβέλλα από αριστερά, ''βολίδα'' του Ρεκόμπα στην κίνηση μέσα από την περιοχή, μπλοκάρει ο Πόζα σε δεύτερο χρόνο.

28' Κίτρινη κάρτα στον Βίσιο.

24' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΡΤΖΙ 1-0! Έξοχη κάθετη πάσα του Σκούφαλη, ο Κουμόρτζι κινείται σαν επιθετικός μέσα στην περιοχή και πάνω στην κίνηση, όντας μαρκαρισμένος, πλασάρει τον Πόζα (ο οποίος πραγματοποίησε άστχοη έξοδο) και έστειλε την μπάλα στη δεξιά του γωνία, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο Γκανέζος σκόρερ αφιέρωσε το τέρμα στον βοηθό προπονητή, Άκη Μάντζιο. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύονται την υπεροχή τους από την έναρξη του ματς.

22' Μακρινό σουτ του Ρομάνο, ψηλά άουτ.

15' Δοκάρι για τον Πανιώνιο! ''Κεραυνός'' του Σκούφαλη μέσα από την περιοχή, η μπάλα σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Πόζα και άουτ!

10' Ο Πανιώνιος έχει την πρωταβουλία των κινήσεων σε αυτά τα πρώτα λεπτά.

7' Απευθείας φάουλ του Ρεκόμπα, άουτ.

1' Έναρξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος (Εμίλιο Φερέρα): Μπέλιτς, Μανιάτης, Μπαρόνι (69' Αναστασόπουλος), Όμο, Σκούφαλης, Μπάλαμπαν, Ρεκόμπα, Κουμόρτζι, Σιόβας, Νικολάου, Τζαβέλλας

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πόζα (46' Δασκαλάκης), Χίμπλινγκερ, Ορφανός, Μπούντιμιρ (81' Λεάλ), Βίσιο, Σασιασβίλι, Τζούνιορ, Ρομάνο, Μπέτο (83' Κοιλιάρας), Κορδονούρης, Ρουμπάκης

Διαιτητής: Αμπαρκιόλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας) / Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x