Ιταλία

Μίλαν-Ίντερ Live

Μίλαν και Ίντερ συγκρούονται αυτή την ώρα στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς στο Campionato. Όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρόφιλης Ευρώπης είναι στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι του «San Siro». Παρακολουθείστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sportfm.gr. Στο στο δεύτερο ημίχρονο η αναμέτρηση.

Μίλαν και Ίντερ συγκρούονται αυτή την ώρα στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς στο Campionato. Όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρόφιλης Ευρώπης είναι στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι του «San Siro». Παρακολουθείστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sportfm.gr. Στο 0-4 στο δεύτερο ημίχρονο η αναμέτρηση.

Μιλαν

Οι «ροσονέρι» αν και αποδυναμώθηκαν από την φυγή του Κακά για την Ρεάλ Μαδρίτης, μπήκαν με το «δεξί» στο καινούριο πρωτάθλημα της Serie A, καθώς πέρασαν νικηφόρα από την δύσκολη έδρα της Σιένα, με 1-2. Το καλοκαίρι οι «μουρμούρες» των οπαδών ήταν μεγάλες, καθώς δεν ήθελαν να φύγει το αγαπημένο τους παιδί (σ.σ. Κακά) αλλά οι διοικούντες δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στα λεφτά του Πέρεθ, και έτσι έχει γίνει η προσπάθεια για ένα νέο ξεκίνημα, με τα ηνία του ηγέτη της ομάδας, να τα έχει πλέον ο Ροναλντίνιο.

Εκτός από λόγους γοήτρου, η Μίλαν θέλει τη νίκη για να «σβήσει» εντελώς τις αντιδράσεις των οπαδών της και να δείξει σε όλους ότι πάει για το πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τα γειτονικά μίντια που την θεωρούν «ξεγραμμένη». Τους τρεις βαθμούς της νίκης θέλει εναγωνίως και ο νέος προπονητής, Λεονάρντο, για να δείξει ότι έχει τα απαραίτητα εχέγγυα για να καθοδηγήσει την Μίλαν και να θεωρηθεί άξιος αντικαταστάτης του Κάρλο Αντσελότι.

Ιντερ

Από την άλλη, οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν ξεκίνησαν ιδανικά τη χρονιά, αφού μετά την απώλεια του Σουπερ Καπ από την Λάτσιο (με 2-1), ήρθε και το «Χ» με την Μπάρι μέσα στο γήπεδο της, για να ξεκινήσουν οι πρώτες διαμαρτυρίες στο πρόσωπο του Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τους φανς των «νερατζούρι» και καλείται να δημιουργήσει μια ομάδα που θα μπορεί να αγωνίζεται χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και που θα μπορέσει επιτέλους να φτάσει μέχρι τα τελικά του Τσάμπιονς λιγκ.

Ο Μάσιμο Μοράτι έβαλε ξανά το χέρι στην τσέπη (έφερε Λούσιο, Μιλίτο, Μότα, Ετό, και Σνάιντερ εσχάτως) και ενδεχόμενη ήττα από την Μίλαν, θα φέρει σύννεφα πάνω από το στρατόπεδο των πρωταθλητών Ιταλίας.

Αξιοσημείωτο

Το φετινό πρωτάθλημα έχει ιδιαίτερη σημασία για τις ομάδες του Μιλάνου, καθώς αυτή τη στιγμή, αμφότερες έχουν πανηγυρίσει από 17 φορές την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε επίσης, ότι την περσινή χρονιά, στον αντίστοιχο αγώνα, νικήτρια ήταν η Μίλαν, που επικράτησε της συμπολίτισσας με 1-0, χάρη σε κεφαλιά του Ροναλντίνιο. Στην ρεβάνς του «Τζουσέπε Μεάτσα», ο Στάνκοβιτς και ο Αντριάνο έδωσαν την νίκη στους μετέπειτα πρωταθλητές, αφού το γκολ του Ινζάγκι δεν ήταν αρκετό.

Μίλαν εναντίον Ίντερ, Λεονάρντο εναντίον Μουρίνιο, Ροναλντίνιο εναντίον Ετό. Πολύ απλά, το κορυφαίο ντέμπι του καμπιονάτο. Σε λιγότερο από μισή ώρα ξεκινάει.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x