Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: «Χάλασε» του Φερναντίνιο!

Σε θρίλερ με άσχημο τέλος εξελίχθηκε το θέμα της απόκτησης του Φερναντίνιο για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συμφωνήσει με την Ιράτι, η οποία κατέχει το 25% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, όμως ο παίκτης φέρεται να έχει υποσχεθεί στη Χέρτα Βερολίνου να μην πάει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα και αρνήθηκε να έρθει στην Ελλάδα. Δύσκολα θα αποκτηθεί άλλος αριστερός χαφ.

Σε θρίλερ με άσχημο τέλος εξελίχθηκε το θέμα της απόκτησης του Φερναντίνιο για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δώσει τα χέρια με την Ιράτι, η οποία κατέχει το 25% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, όμως ο παίκτης φέρεται να έχει υποσχεθεί στη Χέρτα Βερολίνου να μην πάει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα και αρνήθηκε να έρθει στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας, Σέρτζιο Μαλουσέρι, τον απειλούσε πως θα του «κρεμάσει» το δελτίο και δεν θα τον αφήσει να παίξει μέχρι τον Δεκέμβριο πουθενά, αν δεν έρθει στον Ολυμπιακό που έχει καταθέσει καλύτερη προσφορά σε σχέση με τους Γερμανούς. Η πρόταση του νταμπλούχου Ελλάδας αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ, ενώ της γερμανικής ομάδας δεν ξεπερνάει τα 2,4 εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Εκτός και αν υπάρξει μία ανατροπή της τελευταίας στιγμής, η μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται απίθανη. Μάλιστα, επισήμως από την ΠΑΕ Ολυμπιακός λέγεται πως δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή. Πάντως, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μία προσθήκη της τελευταίας στιγμής, έστω κι ενός αριστερού χαφ που δεν είναι μεγάλο όνομα.


Ζεβλάκοφ: «Δεν είναι εύκολος όμιλος»

Για την κλήρωση του Champions League, όπου ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Σταντάρ Λιέγης την Άρσεναλ και την Αλκμααρ, μίλησε ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ στη βελγική εφημερίδα «Nieuwsblad».Ο Πολωνός αμυντικός των Πειραιωτών δήλωσε: «Θα ήθελα να προειδοποιήσω τους συμπαίκτες μου για την υπερβολική αισιοδοξία τους. Ναι, είναι μια καλή κλήρωση με ομάδες που καμιά τους δεν έχει κατακτήσει το Champions League. Εμείς, όμως, πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στο κεφάλι, διότι σε αυτή τη διοργάνωση δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι».

Νίκησε η Άλκμααρ

Την τέταρτη νίκη της στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του ολλανδικού πρωταθλήματος πέτυχε η Άλκμααρ η οποία επιβλήθηκε με 2-1 της Βίλεμ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του Champions League άνοιξε στο 7’ το σκορ με τον Χόλμαν, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ζίλερ ισοφάρισε σε 1-1. Η Άλκμααρ, όμως, συνέχισε να πιέζει και στο 24’ πήρε και πάλι το προβάδισμα( 2-1) με γκολ του Μορένο. Το παιχνίδι της ολλανδικής ομάδας παρακολούθησε ο Ανδρέας Νινιάδης, ο οποίος θα ενημερώσει τον Τιμούρ Κετσπάγια για όσα είδε στο χθεσινό ματς.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x