Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Και επίσημα «κιτρινόμαυρος» ο Χέρσι

Τη συμφωνία της με την Τβέντε για την απόκτηση του Γιουσούφ Χέρσι ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ΠΑΕ ΑΕΚ. Τη Δευτέρα ο Αιθίοπας, με ολλανδικό διαβατήριο, δεξιός χαφ θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 1+2 χρόνων. Κοντά σε Γιάχιτς.

Τη συμφωνία της με την Τβέντε για την απόκτηση του Γιουσούφ Χέρσι ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ΠΑΕ ΑΕΚ. Τη Δευτέρα ο Αιθίοπας, με ολλανδικό διαβατήριο, δεξιός χαφ θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 1+2 χρόνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως επήλθε συμφωνία με την ολλανδική Twente για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Youssouf Hersi, ο οποίος αύριο το πρωί θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο για 1+2 χρόνια. Μέρος της μεταγραφής αυτής αποτέλεσε και η παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Perparim Hetemaj στην Twente.

Όσον αφορά στον Σανέλ Γιάχιτς, ο Άρης φέρεται να μείωσε τις απαιτήσεις του στις 650-700 χιλ. ευρώ, ενώ η «Ένωση» αύξησε την προσφορά στις 550 χιλ. ευρώ, ορίζοντας μπόνους συμμετοχών και ποσοστό μεταπώλησης και η συμφωνία φαίνεται να είναι προ των πυλών. Ο Βόσνιος αμυντικός, που κανονικά πρέπει να αναχωρήσει για να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά θα πάρει άδεια για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, έχει ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 350.000 ευρώ.

Αντίθετα, δεν φαίνεται να προχωρά του Ολεγκέρ, αφού ο Καταλανός αμυντικός ζητεί 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ η ΑΕΚ δεν προσφέρει περισσότερα από τα μισά. Για τον Ρικάρντο Κόστα, η Βόλφσμπουργκ αρχικά ζητούσε 2,5 εκατ. ευρώ και εν συνεχεία έπεσε στο 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά η ΑΕΚ δεν δείχνει διάθεση να προσφέρει πάνω από 1 εκατ. ευρώ για τον Πορτογάλο στόπερ και εξετάζει άλλες λύσεις.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα της απόκτησης σέντερ φορ, η περίπτωση απόκτησης του Ζόνας είναι δύσκολη και για το λόγο αυτό ίσως επανέλθουν στο προσκήνιο οι Μάντζιος και Μαρσέλ.

* Το ενδεχόμενο δανεισμού με ορισμό μιας σημαντικής οψιόν αγοράς συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για τον Ράφικ Τζεμπούρ. Επίσημη πρόταση για την πώληση του Γαλλοαλγερινού δεν υπάρχει και δεν φαίνεται περιθώριο να συνεργαστεί ομαλά με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x