Stoiximan Super League

Νέμεθ, Μπλάνκο και… γκολ!

Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι, για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η "Ένωση" πήρε τους βαθμούς της νίκης, με τον εκτελεστή Μπλάνκο (58’) και τον δημιουργό Νέμεθ να είναι οι καλύτεροι παίκτες του «Δικεφάλου». Ιδανικό ντεμπούτο για τον 20χρονο επιθετικό με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι, για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η "Ένωση" πήρε τους βαθμούς της νίκης, με τον εκτελεστή Μπλάνκο (58’) και τον δημιουργό Νέμεθ να είναι οι καλύτεροι παίκτες του «Δικεφάλου». Ιδανικό ντεμπούτο για τον 20χρονο επιθετικό με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Το ματς:

Κοντά στο γκολ ο Ατρόμητος

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου το θέαμα που παρακολουθήσαμε δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αφού τόσο οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου όσο και της ΑΕΚ δυσκολεύονταν να αντεπεξέλθουν στην κακή κατάσταση που βρισκόταν το χορτάρι.

Μουδιασμένο ήταν το ξεκίνημα και από τις δύο ομάδες, κυρίως αυτό το γεγονός ότι ο χλοοτάπητας του γηπέδου βρισκόταν σε κακή κατάσταση. Παρόλα αυτά, όσο κυλούσαν τα λεπτά, οι Περιστεριώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και με επιθέσεις από τα πλάγια, κυρίως από τα δεξιά, πίεζαν για την επίτευξη ενός τέρματος.

Αυτός που ξεχώρισε για τους γηπεδούχους ήταν ο Μαρίνος, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε από τη δεξιά πλευρά, κάνοντας άνω κάτω την άμυνα της ΑΕΚ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου και από δικές του ενέργειες ο Ατρόμητος έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ, όμως, στο 15’ και στο 17’, ο Φαβάλι δεν μπόρεσε να βρει το στόχο.

Ο Μπάγεβιτς ήταν φανερά εκνευρισμένος από την εικόνα που έβλεπε, ειδικά με το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η ομάδα του από την αριστερή πλευρά. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Σερβοέλληνας τεχνικός είχε να αντιμετωπίσει έναν ακόμα… πονοκέφαλο. Ο Νάτσο Σκόσκο δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο λόγω προβλήματος στο δεξί του πόδι και αντικαταστάθηκε από τον… πρωτοεμφανίζομενο Κρίστιαν Νέμεθ.

Φτάσαμε έτσι στο τέλος του πρώτου 45λέπτου, με τον Ατρόμητο να έχει κλείσει καλά τους χώρους, χωρίς να αφήνει κάποιο περιθώριο στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης…

Νέμεθ και Μπλάνκο έδωσαν τη νικη στην ΑΕΚ

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα από τον Ατρόμητο στο δεύτερο ημίχρονο, και μόλις το 50’ οι Περιστεριώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, με πρωταγωνιστή τον Περόνε. Όπως είναι γνωστό, ο νόμος του ποδοσφαίρου τιμωρεί. Αυτό έγινε και σε αυτή την περίπτωση!

Η ΑΕΚ με την πρώτη κλασική ευκαιρία που δημιούργησε στο παιχνίδι κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ (58’)! Ο Νέμεθ, μετά από ωραία ενέργεια από τα δεξιά, βρήκε τον Μπλάνκο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Μιχαηλίδη και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά, ο "Δικέφαλος" ήταν ανώτερος και είχε την ευκαιρία να ανεβάσει και άλλο το δείκτη του σκορ. Νέμεθ και Μπλάνκο ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν από πλευράς φιλοξενούμενων, με τον Ούγγρο επιθετικό να δημιουργεί και τον Αργεντινό να φτάνει κάθε φορά μια ανάσα από το γκολ, καθώς μπροστά του έβρισκε τον εκπληκτικό Μιχαηλίδη.

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη πίεζε για να φτάσει στην ισοφάριση, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις του αγώνα, και έτσι έμεινε το τελικό 0-1.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Ολιβέιρα, Νάστος, Μαρίνος (76' Πόποβιτς), Κουτσόπουλος, Φαβάλι, Σαρμιέντο, Τάτος (59' Σφακιανάκης), Νεμπεγλέρας, Μπρίτο, Περόνε (66' Καλαντζής)

ΑΕΚ: Σάχα, Χουανφράν, Αλβες, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Λεονάρντο (79' Γιαχάγια ), Μάκος, Καφές, ΙΣκόκο (29' Νέμεθ), Μαντούκα (46' Καράμπελας), Μπλάνκο

Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x