Stoiximan Super League

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Φτάνει στα άκρα ο Ογκουνσότο

Προσφυγή σε βάρος του Εργοτέλη κατέθεσε ο Πάτρικ Ογκουνσότο στη FIFA. Ο Νιγηριανός επιθετικός ζητάει την ελευθερία του, επικαλούμενος ανάρμοστη συμπεριφορά της κρητικής ΠΑΕ προς το πρόσωπό του, με αφορμή το γεγονός ότι δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Από την πλευρά τους, οι Κρητικοί εμφανίζονται ενοχλημένοι με τη στάση του ποδοσφαιριστή, την ώρα που προσπαθούν να προετοιμαστούν για το επόμενο παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη (που θα διεξαχθεί στις 12 ή 13 Σεπτεμβρίου).

Προσφυγή σε βάρος του Εργοτέλη κατέθεσε ο Πάτρικ Ογκουνσότο στη FIFA. Ο Νιγηριανός επιθετικός ζητάει την ελευθερία του, επικαλούμενος ανάρμοστη συμπεριφορά της κρητικής ΠΑΕ προς το πρόσωπό του, με αφορμή το γεγονός ότι δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Επιπλέον ζητάει την εξάλειψη της ρήτρας των 300.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του, προκειμένου να μείνει ελεύθερος. Εκτός των άλλων, κατήγγειλε τους ανθρώπους του Εργοτέλη για ρατσιστική συμπεριφορά, χρησιμοποιώντας μάλιστα βαρείς χαρακτηρισμούς.

Ο 26χρονος στράικερ προσπαθεί να μείνει, έστω και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ελεύθερος και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Από την πλευρά τους, οι Κρητικοί εμφανίζονται ενοχλημένοι με τη στάση του ποδοσφαιριστή, την ώρα που προσπαθούν να προετοιμαστούν για το επόμενο παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη (που θα διεξαχθεί στις 12 ή 13 Σεπτεμβρίου).

Ο Νίκος Καραγεωργίου έμεινε στην Αθήνα μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο και παρακολούθησε τον αγώνα της ακριτικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό. Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, ο Πόζα ακολούθησε θεραπεία, ενώ ο Κοιλιάρας, που αποκόμισε πρόβλημα στον ώμο, θα υποβληθεί σε ακτινολογικό έλεγχο.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x