Μπάμπης Χριστόγλου

Ο Λεονάρντο είναι εξαιρετική αλλαγή...

SportDay

Ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά σοβαρός ώστε να μπορέσει να πάρει το «διπλό» που έπρεπε στο Αλκαζάρ. Ο Εντσο Μαρέσκα πέρα από το πολύ όμορφο γκολ που σημείωσε είχε κέφια παραγωγικά και ήταν για πρώτη φορά αρκετά ουσιαστικός. Βράχος και θετικός σε όλες τους τις παρεμβάσεις ο Μέλμπεργκ και πολύ ουσιαστικός στα κοψίματά του ο Λεντέσμα.

Δεν θέλω να είμαι άδικος με το Λεονάρντο και αυτός έκανε σπουδαία εμφάνιση, μια και σκοράρει στο πρώτο και είναι μέσα στη φάση του δεύτερου. Ομως η καλή του εμφάνιση και το γεγονός πως έχει βγάλει γκολ ως τώρα, δεν θα πρέπει να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στην απόφαση να τη βγάλουν με αυτόν στα αριστερά.

Θα μπορούσε να είναι μια έξοχη εναλλακτική λύση ή βασικός σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως το χθεσινό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πας στο Τσάμπιονς Λιγκ με μόνη και βασική λύση τον Λεονάρντο. Αυτό που δεν μου άρεσε από τους «ερυθρόλευκους» χθες είναι ότι μετά το 55'-60' «κατέβασαν τις μηχανές», με αποτέλεσμα να επιτρέψουν στη Λάρισα να ξαναμπεί στο ματς.

Αυτά τα ματς, αν έχεις τη δυνατότητα, πρέπει να τα τελειώνεις με συνοπτικές διαδικασίες. Ο Ολυμπιακός αποκτά ηθικό με αυτή τη νίκη, έσπασε τη δυσμενή παράδοση σε μια δύσκολη έδρα, αλλά από εκεί και πέρα, αυτή η νίκη δεν πρέπει να ρίξει στάχτη στα μάτια για τις ελλείψεις που υπάρχουν. Ο Ολυμπιακός, έστω και την τελευταία στιγμή, πρέπει να πάρει αριστερό χαφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x