Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Οδεύει προς Κιέβο ο Μάντζιος

Στην Κιέβο Βερόνα φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βαγγέλης Μάντζιος. Η ισπανική Χερέθ δεν τα βρήκε με τον 26χρονο επιθετικό, κάτι που κατάφεραν οι Ιταλοί. «Είμαι έτοιμος για τον Παναθηναϊκό», στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Στέργος Μαρίνος. «Κλωτσά» να πάει ως αντάλλαγμα στον Ατρόμητο ο Κλέιτον.

Στην Κιέβο Βερόνα φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βαγγέλης Μάντζιος. Η ισπανική Χερέθ ήταν αυτή που είχε αρχικά συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού, ωστόσο ο ίδιος δεν τα βρήκε με τους Ισπανούς. Η ιταλική ομάδα που είχε και προ ημερών προσεγγίσει τους «πράσινους» φέρεται να έχει δώσει τα χέρια τόσο με την ομάδα όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Όλα δείχνουν πως ο Μάντζιος θα μετακομίσει στη Serie A, χωρίς ακόμη να έχει αποσαφηνιστεί αν θα παραχωρηθεί με κανονική μεταγραφή ή με μορφή δανεισμού, με πιθανότερο σενάριο το δεύτερο. Σημειώνεται πως η Κιέβο άρχισε τη σεζόν με δύο ήττες (1-0 από Γιουβέντους και 1-2 από Λάτσιο).

Μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου θα φανεί αν ο Παναθηναϊκός θα βρει λύση και με τους Σίλβα Κλέιτον και Αλέξανδρο Τζιόλη. Ο πρώτος φαίνεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να δοθεί ως αντάλλαγμα στον Ατρόμητο για την απόκτηση του Στέργου Μαρίνου. Ο νεαρός δεξιός μπακ-χαφ έχει ήδη συμφωνήσει με το «τριφύλλι» για να ενταχθεί στην ομάδα τον Ιανουάριο, όταν και μένει ελεύθερος, αλλά αποφασίστηκε να έρθει νωρίτερα στον Παναθηναϊκό.

Φιλικά σε Κέρκυρα και Ρόδο

Δυο φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο Παναθηναϊκός, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου την Κέρκυρα, εκτός έδρας και την Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου τον Ολυμπιακό Βόλου, πάλι εκτός έδρας. Οι αγώνες αυτοί θα λειτουργήσουν ως ευκαιρίες για τους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, αφού θα απουσιάζουν οι διεθνείς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x