Stoiximan Super League

Skoda Ξάνθη: Ενίσχυση με Βασιλακάκη

Σε συμφωνία με τη Βέροια για την απόκτηση του Θοδωρή Βασιλακάκη με ελεύθερη μεταγραφή ήρθε η Skoda Ξάνθη. Οι Ακρίτες αναμένεται να εντάξουν στο δυναμικό τους την ύστατη ώρα της μεταγραφικής περιόδου τον 21χρονο μεσοαμυντικό, ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Άρη και της Μπόχουμ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων

Σε συμφωνία με τη Βέροια για την απόκτηση του Θοδωρή Βασιλακάκη με ελεύθερη μεταγραφή ήρθε η Skoda Ξάνθη. Οι Ακρίτες αναμένεται να εντάξουν στο δυναμικό τους την ύστατη ώρα της μεταγραφικής περιόδου τον 21χρονο μεσοαμυντικό, ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Άρη και της Μπόχουμ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων.

«Η Skoda Ξάνθη είναι μια από τις σταθερές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και αποτελεί μια πρόκληση για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Χαίρομαι που θα γίνω μέλος της και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους που συννέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή. Είμαι ανυπόμονος να πάρω μέρος στις υποχρεώσεις της ομάδας μου και να συνεργαστώ με τον Βολφγκανγκ Βολφ», δήλωσε ο νεαρός άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x