Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Του (ξ)έμειναν τέσσερις

Στον Παναθηναϊκό θα παραμείνει ο Βαγγέλης Μάντζιος. Παρότι o Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Κιέβο, ο 26χρονος επιθετικός κωλλυσιέργησε, με αποτέλεσμα να μην προλάβει τα χρονικά περιθώρια και να παραμέινει στο «τριφύλλι». «Είμαι έτοιμος για τον Παναθηναϊκό», στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Στέργος Μαρίνος. Δανεικός στον ΠΑΟΚ ο Μουν. Παραμένει ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Δεν πάει στην Κύπρο για Δημούτσο, όχι Κλέιτον σε Σίβασπορ

Στον Παναθηναϊκό θα παραμείνει ο Βαγγέλης Μάντζιος. Παρότι o Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Κιέβο, ο 26χρονος επιθετικός κωλλυσιέργησε (διαβάζοντας τα συμβόλαια και τους όρους), με αποτέλεσμα να μην προλάβει τα χρονικά περιθώρια και να παραμέινει στο «τριφύλλι», όπου μέχρι στιγμής δεν υπολογίζεται. Υπενθυμίζεται πως προ ημερών υπήρχε συμφωνία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τη Χερέθ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο Μάντζιος δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση του ισπανικού συλλόγου.

Στην ομάδα θα παραμείνει και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, αφού δεν ήρθε κάποια πρόταση. Στην ομάδα μένουν και οι Δημούτσος και Κλέιτον. Για τον νεαρό μέσο έγινε πρόταση από κυπριακή ομάδα, αλλά ο ίδιος ήταν αρνητικός, ενώ ο Βραζιλιάνος αρνήθηκε να μετακομίσει στην Τουρκία, παρότι υπήρχε συμφωνία μεταξύ των Τούρκων και του Παναθηναϊκού.

Αντίθετα, ο Μπράις Μουν θα παραχωρηθεί δανεικός στον ΠΑΟΚ για έναν χρόνο και τη θέση του στο ρόστερ θα πάρει ο Στέργος Μαρίνος, που θα έχει έτσι την ευκαιρία να καθιερωθεί αμέσως ως δεξιός μπακ.

Φιλικά σε Κέρκυρα και Βόλο

Δυο φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο Παναθηναϊκός, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου την Κέρκυρα, εκτός έδρας και την Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου τον Ολυμπιακό Βόλου, πάλι εκτός έδρας. Οι αγώνες αυτοί θα λειτουργήσουν ως ευκαιρίες για τους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, αφού θα απουσιάζουν οι διεθνείς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x