Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Πήρε δανεικό τον Μουν!

Σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μπράις Μουν με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο ήρθε ο ΠΑΟΚ, όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Δικέφαλος του Βορρά αναζητούσε έναν παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Νοτιοαφρικανός άσος των «πρασίνων» ανηφορίζει για τη Θεσσαλονίκη. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, που είναι διεθνής (15 συμμετοχές και 1 γκολ), είχε την περασμένη περίοδο 12 συμμετοχές και 1 γκολ με το «τριφύλλι».

Σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μπράις Μουν με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο ήρθε ο ΠΑΟΚ, όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Δικέφαλος του Βορρά αναζητούσε έναν παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Νοτιοαφρικανός άσος των «πρασίνων» ανηφορίζει για τη Θεσσαλονίκη.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, που είναι διεθνής (15 συμμετοχές και 1 γκολ), είχε την περασμένη περίοδο 12 συμμετοχές και 1 γκολ με το «τριφύλλι».

Φημολογείται πως την τελευταία στιγμή ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πάρει από την ΑΕΚ ως δανεικό τον Ράφικ Τζεμπούρ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Ηλίας Αναστασάκος παραχωρήθηκε στον Ατρόμητο. Ο 31χρονος φορ είχε εκφράσει την επιθυμία να φύγει για να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x