Stoiximan Super League

Δύο οι επιλογές του Γιούρκα

Την ειδοποίηση του μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, περιμένει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης για να μάθει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο διεθνής οπισθοφύλακας αποτελεί το «μήλον της Έριδος» για την Κολωνία και την Τζένοα. Ο Σεϊταρίδης βρίσκεται στην Αθήνα και περιμένει την κλήση του Μέντες (σ.σ.: ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο) για να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να πάει να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Την ειδοποίηση του μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, περιμένει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης για να μάθει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο διεθνής οπισθοφύλακας αποτελεί το «μήλον της Έριδος» για την Κολωνία και την Τζένοα, οι οποίες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου ο 28χρονος μπακ ήταν μια… ανάσα από τη γερμανική ομάδα, όμως η διστακτικότητά του και η απροθυμία των Γερμανών να του δώσουν 850.000 (καθαρά το χρόνο) παραλίγο να χαλάσουν τη συμφωνία.

Την ίδια στιγμή, ο Γιούρκας εξέτασε τις εναλλακτικές λύσεις που υπήρχαν. Ο πρώην παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης ενημερώθηκε ότι η Τζένοα, η οποία τον «γλυκοιτάζει» από τα μέσα Ιούλιου, ενδιαφέρεται ακόμη να τον κάνει δικό της. Ο Σεϊταρίδης βρίσκεται στην Αθήνα και περιμένει την κλήση του Μέντες για να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να πάει να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x